Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 9. tammikuuta 2021

Sananvapaus

Sananvapaus on uhattuna yleisemminkin eikä ainoastaan presidetti Trumpilta mm Witter, Facebook ym.
Iltasanomat: "PIKAVIESTIPALVELU Twitter kertoi varhain lauantaiaamuyönä Suomen aikaa jäädyttäneensä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin Twitter-tilin. Sosiaalisen median yhtiö kertoi asiasta blogissaan. Twitter perusteli päätöstä tilin käyttöoikeuden rajaamisesta sillä, että tilillä julkaistavan sisällön pelätään lisäävän vaaraa uusille väkivaltaisuuksille Yhdysvalloissa. Twitter kertoo tilin jäädyttämisen olevan pysyvä ratkaisu."

Peli kovenee, eikä syynä ole enää todellakaan sananvapaudesta vaan politiikasta. POLITIIKKA on tullut niin kovaksi, että rajoitetaan toisella tavalla ajattelevien sananvapaus. Eikös tuo ole jo diktatuuria? (Demokraatit)

Samoin täällä Suomessa ollaan rajoittamassa toisinajattelijoiden puheita - Perussuomalaiset ja kristityt ovat vaakalaudalla.
Viherpunavasemmistoon kuuluukin jo nyt kokonaan Keskusta, Kokoomus, Rkp, Demarit, Vasemmistol, Vihreät.
Nämä rajoittavat tai blokkaavat eli estävät toimimasta. Ottavat itselleen vallan, joka kuuluisi vaikka Perussuomalaisille.
Kahtiajako onkin nyt tullut jäädäkseen politiikkaan. Valheelliset toimet rajoittavat sananvapautta.

Gal. 5:1 Vapauteen Kristus meidät vapautti. Pysykää siis lujina älkääkä alistuko uudelleen orjuuden ikeeseen. [Joh. 8:32; Room. 6:18, Room. 8:2]
Gal. 5:13 Teidät on kutsuttu vapauteen, veljet. Mutta älkää tämän vapauden varjolla päästäkö itsekästä luontoanne valloilleen, vaan rakastakaa ja palvelkaa toisianne.

Meille Raamattu kehoittaa olla vapaudessa ja toimia vapaina sekä antaa vapaus toisenlaisillekin ajatuksille.
Nyt tämä vapaus on uhattuna, kun maailmallisuus valtaa alaa niin Suomessa kuin kaikkialla maailmassa
Jes. 29:13 Herra sanoi: -- Koska tämä kansa lähestyy minua vain suullaan ja kunnioittaa minua vain huulillaan, koska sen sydän on vetäytynyt minusta kauas ja koska sen kuuliaisuus minua kohtaan on vain opittujen ihmiskäskyjen noudattamista, [Mark. 7:6,7]

Meidän tulee olla ennen kaikkea kuuliaisia Jumalan sanalle.
Uskovan ylin auktoriteetti on Raamattu!

Ap. t. 5:29 Tähän Pietari ja muut apostolit vastasivat: "Ennemmin tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä. [Dan. 6:7-11; Ap. t. 4:19]

kavijalaskuri

Ei kommentteja: