Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 2. helmikuuta 2013

Entinen vapaamuurari kertoo elämästään / Former freemason tells of his life

Juhani Julin kertoo / Juhani Julin says tässä linkissä osa 1 /in this link part 1

osa kaksi / part 2
Haastattelussa entinen 33. asteen vapaamuurari Juhani Julin. Hän kuoli mönkijän onnettomuus 10 päivän kuluttua tämän haastattelun. / An interview with former 33rd degree freemason Juhani Julin. He died in a quad bike accident 10 days after this interview.

Kannattaa katsoa! / Worth a look! Puhe tekstitetty englanniksi/Speech subtitled in English

Alkuperäinen haastattelu: TV7 isännän pöydässä ohjelmassa. / Original Interview: TV7 program host at the table.


Salaiset nauhat vapaamuurarien oudoista rituaaleista julki - kuuntele itse!

Ajankohtaista katsottavaa! / News to watch!

Joh. 20:31 mutta nämä ovat kirjoitetut, että te uskoisitte, että Jeesus on Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä uskon kautta olisi elämä hänen nimessänsä.
King James: John.20:31 But these are written, that ye might believe that Jesus is the Christ, the Son of God; and that believing ye might have life through his name.

Room. 1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."
King James: Romans 1:17 For therein is the righteousness of God revealed from faith to faith: as it is written, The just shall live by faith.

1Joh. 5:13 Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä.


King James: 1.John's Letter 5:13 These things have I written unto you that believe on the name of the Son of God; that ye may know that ye have eternal life, and that ye may believe on the name of the Son of God.

Kiitos Jumalalle siitä, että Hän myös vapauttaa ihmisiä perkeleen siteistä! Ps. 146:7-10 joka hankkii oikeuden sorretuille, joka antaa leivän nälkäisille. Herra vapauttaa vangitut,Herra avaa sokeain silmät, Herra nostaa alaspainetut, Herra rakastaa vanhurskaita. Herra varjelee muukalaiset, holhoo orvot ja lesket, mutta jumalattomain tien hän tekee mutkaiseksi. Herra on kuningas iankaikkisesti, sinun Jumalasi, Siion, polvesta polveen. Halleluja!


Majoitusmahdollisuuksia Israelissa

Paikka kartalla

Ei kommentteja: