Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 25. tammikuuta 2021

Holokausti/Tänään

Näin unessa jotain vilahduksia holokaustista, miten raakaa meininkiä.
Ihmiset vietiin muka suihkuun, mutta todellisuudessa kaasutettiin ja poltettiin.
Todella surullista, onko tämä nykyinen aika yhtä paha? Kahtiajako on menossa kaikkialla...
Israel on jatkuvasti hyökkäysten kohteena, niin YKssa kuin EUssa .Suomi mukaan lukien vainoaa ainoaa demokraattista valtiota Lähi-idässä.

Ihannoidaan demokratiaa, mutta silti hyökätään ja toimitaan vastoin demokratiaa. Tietoinen valinta jakaa maita kahtia...
Valhe on saanut jalansijan hallituksia myöten ja samalla hallitusten poliittiset kannattajapuolueet ovat mukana "siunaamassa" näitä valheellisia toimia.

Oikeus ja oikeudellisuus eli perustuslaki on mitätön, kun se "oikea" asia on vietävä päätökseen.
Lakia voi rikkoa, kun se "oikea puolue" on sitä tekemässä.
Tämä ajan henki kuuluu tähän sanaan mistä Raamattu sanoo: Matt. 24:12 Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.

Onko siis rakkaus kylmennyt, kun ei nähdä toista ihmistä arvokkaana? Vain minä ja minun puolueeni on oikeassa. Mutta tuo, joka ajattelee ja toimii Suomen kantaväestön parhaaksi, ei ole se jota kunnioitetaan, vana loataan.

Ajatuksenahan on se globalisaatio, silloin ei saa ajatella ja toimia vain oman maan hyväksi.
Vaikka Suomi oli sodassa ja puolusti kunniakkaasti omaa maataan ja Jumalan avulla pelasti Suomen.
Mutta tänään pitää ajatella globaalisti, kaikkien kansojen on vapaasti saatava liikkua ja tulla myös tänne. Sekö on meidän tehtävämme??
Ei mielestäni, vaan Suomi on Suomalaisten maa ja kansa, jota on puolustettava henkeen ja vereen asti.
Oliko isänikin sodassa turhaan? Ei, vaan hän puolusti maatamme, että jälkipolvillakin voisi olla vapaa maa!

Nyt tämä globaali ajatus vie pohjan pois maaltamme ja kansaltamme. "Annetaan kaikkien kukkien kukkia" ajatus ei mielestäni ole hyvä!

Näissä ajatuksissa olen tänään 75 syntymäpäivänäni! Kiitos Isälleni ja äidilleni, että annoitte minulle elämän! Haluaisin elää edelleen Suomalaisena vapaana kansana, ja tehdä tästä maasta hyvän maan asua ja toimia.

′′ Tässä kuvassa on 3-4-vuotias Istvan Reiner Unkarin Miskolcista, otettu ghetossa ennen kuin hänet karkotettiin Auschwitzin kuolinleirille. Hän kuoli kaasukammiossa vuonna 1944, muutama päivä kuvan jälkeen.

⁣⁣ Kuvanottohetkellä hän ei vielä tiennyt, mikä kohtalo häntä odottaa, vaan hän poseerasi iloisesti kameralle, kuten kuka tahansa ikäinen poika tekisi." kaikille holokaustin uhreille

Ei kommentteja: