Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Veren voima

Veren voima ei milloinkaan muutu, veren voima on kestävä ainiaan. Päivittäin voimaa saan Hänen verestänsä, olen suojassa sen ainiaan.

Nämä laulun sanat tulivat juuri mieleeni, kun aloitin kirjoittamaan tämänkertaista blogiani.
Viime sunnuntaina kun pidimme; Houses on Fire-tilaisuutta Kuusjärven uimarannalla Sirkku Tiihonen puhui veren voimasta.
Se jäi mieleeni puhuttelemaan minua. Jeesuksen veressä on ainutlaatuinen voima, joka muuttaa elämämme pysyvästi toisenlaiseksi.
Jeesus vuodatti verensä meidän tähtemme, että me voidaan ottamalla Jeesus sydämeemme, saada syntimme anteeksi. Me tullaan silloin uskoon- uskoon Jeesukseen. Meitä sanotaan uskovaisiksi.
Jeesuksen veressä on myös parantava vaikutus. Jeesus kantoi ristillä meidän syntimme ja sairautemme.

Jes.53:3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
53:4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
53:5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.


Hebr. 9:14 kuinka paljoa enemmän on Kristuksen veri, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa!


Hebr. 10:19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,

Ef. 2:13 mutta nyt, kun olette Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä


Sunnuntaina Houses on Fire - Tilaisuuden jälkeen menimme myös ihmisille kertomaan evankeliumia ja monet ottivat Jeesuksen vastaan sydämeensä Uimarannalla ollessaan. Eikö tämä ole mahtavaa: Kertoa Jeesuksesta siellä missä ihmiset ovat arjen keskellä rannalla?

Uusi liitto Jeesuksen veren kautta: 1Kor. 11:25
Samoin hän otti myös maljan aterian jälkeen ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni; niin usein kuin te juotte, tehkää se minun muistokseni."


Meidän DNA:mme on yhdistynyt Jeesuksen DNA:han ja me saamme aina olla varmat siitä, että Jeesus meissä, kirkkauden toivo saa vaikuttaa ja puhdistaa kaikesta synnistä ja sairaudesta.
Uskon kautta tämä kaikki on mahdollista!

Gal. 2:20 ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni.

1Joh. 1:7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä


Monet Raamatun kohdat kertovat tästä veren voimasta!

Joh. 20:31 mutta nämä ovat kirjoitetut, että te uskoisitte, että Jeesus on Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä uskon kautta olisi elämä hänen nimessänsä.

Ef. 2:8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja


Tässä joitakin ajatuksia Jeesuksen veren voimasta, joka ei muutu - vaan pysyy aina ja iankaikkisesti.
Olen siis turvallisella mielellä!

Ei kommentteja: