Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 29. joulukuuta 2020

Trump/Biden

Tämä teksti kopioitu Heli Hartikaisen käännös:

Presidentti Trumpin lakitiimin Jenna Ellisin Facebook sivulla on mielenkiintoinen artikkeli koskien tammikuun 6. päivän vaalituloksen vahvistamiskokousta ja varapresidentti Pencen ratkaisevaa osuutta siinä. Varapresidentin tehtävänä on virkavalansa mukaan varmistaa, että liittovaltion perustuslakia ja muita lakeja noudatetaan. Mielenkiintoista, että Mike Pencellä on varattuna “huhujen” mukaan lentolippu Israeliin samana päivänä. 😊. Mielenkiintoista myös, että Rudy Giuliani vihjaisi videollaan joulun jälkeen tulevista “mullistavista” uutisista....
Mutta nyt itse artikkeliin lyhyesti:
“Seitsemän kiistanalaista valtiota rikkoi selvästi omia lakejaan. Meidän on otettava huomioon seuraavat seikat:
Vaalit ovat prosessi, jossa lasketaan ehdokkaiden saamat äänet. Vain kelvolliset, lailliset äänet voidaan laskea. Voimassa olevien lakien mukaan laillisen äänen on täytettävä seuraavat kriteerit:
Äänestäjä on vaalikelpoinen, vaalipiiriin asianmukaisesti rekisteröity henkilö (ei mitään laittomia henkilöitä eikä jo kuolleita äänestäjiä) valtion lainsäätäjän antaman lain mukaan.
Ääni on annettu lain mukaisessa ajassa oikeaan aikaan (äänestyspäivän kuluessa) valtion lainsäätäjän antamien lakien mukaisesti.
Ääni on annettu asianmukaisessa muodossa (esim. allekirjoitusten on täsmättävä ja vain yksi ääni per henkilö ) valtion lainsäätäjän antamien lakien mukaisesti. Vaalikoneiden ( Dominion), jotka on suunniteltu petokseen, käyttö on lain vastaista.
Äänet on laskettava valvonnan alla, mitä rikottiin rankasti vaa’ankieliosavaltioissa, kun republikaaneja estettiin monin tavoin valvomasta ääntenlaskemista.
Prosessi, joka ei noudata näitä sääntöjä, ei ole vaali. Paitsi että nämä tietyt osavaltiot eivät ole noudattaneet osavaltion vaalilakeja, ne jopa muuttivat kyseisiä lakeja viime tipassa ja perustuslain vastaisesti.
Koska Georgian osavaltio ei ole noudattanut lainsäätäjän perustuslain II artiklan 1 osan nojalla vahvistamaa vaalilakia, se ei yksinkertaisesti ole järjestänyt laillisia presidentinvaaleja. S
Siksi 6.1. kongressin kokouksessa senaatin puheenjohtaja eli varapresidentti Mike Pence voi päättää, että Georgia ei ole toimittanut yhtään laillista presidentinvaalien ääntä tälle elimelle. Georgia antaa nolla ääntä Donald Trumpille ja nolla ääntä Joseph Bidenille.
Keskeinen asia on se, että varapresidentillä puheenjohtajana ja lopullisena viranomaisena on kiistaton toimivalta julistaa, että kyseiset valtiot eivät ole järjestäneet laillisia presidentinvaaleja. Valittamista ja hampaiden kiristämistä tulee olemaan, mutta kenelläkään ei ole valtaa kumota hänen päätöstään.
Sen sijaan, että kyseiset osavaltiot olisivat noudattaneet omia lakejaan, kuten heidän omat lainsäätäjät ovat säätäneet, he ovat rikkoneet II artiklan 1. osaa. Siksi he eivät lain mukaan ole järjestäneet vaaleja, joten niiden tulokset on mitätöity.
Jos kaikkien seitsemän riitautetun valtion äänet rekisteröidään nollaksi, presidentti Trumpilla on 232 ääntä ja Joe Bidenillä 222.
Lain 12. lisäyksessä lukee: “Henkilö jolla on eniten ääniä, on presidentti.”
Katso tästä

Ei kommentteja: