Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 7. joulukuuta 2020

Itsenäisyyspäivänä

Tuntematon sotilas esitetty tv.ssa perinteisesti uutena ja vanhana versiona. Vaikka sotavuodet traumoineen koskettaa syvästi kansaamme, en oikeastaan ole pystynyt kertaakaan katsomaan alusta loppuun. Mielenkiinnolla kuuntelen kerrontaa noista ajoista kunnioittaen esi-isiemme ja - äitien työtä ja uhrauksia.

Meillä katseltiin ruudusta parinkin srk.n nettilähetystä! Molemmat olivat puhuttelevia!

Suomi, koko maailma on hiljennetty, pysäytetty, olipa mitä mieltä tahansa korona pandemiasta.

Siksi mieleen tulee teema, jonka tähden monet taisteltiin maamme, kansamme ja itsenäisyytemme puolesta. Koti, usko, Isänmaa! Monet haavoittuivat, kuolivat, vuodattivat verensä!

Useimmilla meistä on koti, tarkoitettu turva- ja lepo paikaksi. Helposti kiinnitämme huomiomme ns. pikku seikkoihin, "parannamme" maailmaa.

Isänmaa, yhteiskunta pyrkii perinteistään johtuen pitämään huolta myös heikoista. Kysellään kuitenkin, onko Isänmaamme vielä meidän?

Entä usko? Uskontoja tarjotaan erilaisia jokaisen mieleen ja tarpeeseen. Uskoa tarvitaan usein jopa enemmän myös siihen, ettei Jumalaa ole. Jumalaa, joka loi kaiken kauniiksi aikanaan!

Onko paluuta alkuperäiseen, oikeaan?
On, tien raivaaja kulkee edellä!
Palaan aikaisempaan julkaisuuni Rm 8:37." Näissä kaikissa me kuitenkin saamme jalon voiton Hänen kauttaan, joka on meitä rakastanut "

Kipu, sairaus, kuolema asettaa paikalle, joka valmistaa tietä tulevaan. Kun pysähdys tulee, asiat alkavat löytää arvoisensa paikan. Voitto kätkeytyy ikäviltäkin tuntuviin asioihin. Ne todellakin valmistavat sydänten avaamista kalleimmalle!

Mikä tuo kallein on? Syntien sovitus, vapautus, parantuminen on valmistettu verta vuodattamalla, haavoitettuna. Siinä, ja vain siinä syvimmiltään kaikki saadaan! Ei minkään opin tai uskonnon tai uskomusten kautta! Ei siinäkään miten paljon tai hyvin uskomme, mistä pidämme.

Aito alkuperäinen evankeliumi, sydämen uskominen Jeesuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen herättää myös meidän uuden luomuksemme elämään ja terveyteen.

Meillä edelleen on taisteltavaa! Useimmat ovat tuntemattomia sotilaita kotikentillään. Kuin vertavuotavin sydämin haluamme pitää kiinni alkuperäisestä totuudesta, siitä mitä on kirjoitettu! Siitä mikä on vanhaa, mutta kuitenkin uutta, iätikin kestävää!

Taistellaan niin kauan, kunnes saavutamme luvatut kultaiset päivät💖

Eija Kärkkäinen

Ei kommentteja: