Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Vapauteen Kristus meidät vapautti

25.5.2002

Luin Galatalaiskirjettä ja 5 –luvussa kerrotaan: ”Vapauteen Kristus meidät vapautti. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen.”

Kristuksessa vaikuttaa rakkauden kautta vaikuttava usko. Siinä on todellinen energian lähde. Se on todellisuudessa suurempi energian lähde kuin ydinvoimala. Ylösnousemusvoima kun saa vaikuttaa, niin me silmänräpäyksessä muutumme. Me emme hajoa atomeiksi, vaan muutumme ylösnousemusruumiiseen eli kirkastettuun ruumiiseen. Ydinvoima hajottaa, räjäyttää sirpaleiksi. Mutta rakkauden kautta vaikuttava usko eheyttää, tulee terveeksi. Totuus ja aitous pääsevät vaikuttamaan meissä. Vaeltakaamme siis hengessä! Liha himoitsee Henkeä vastaan. Henki ja liha ovat vastakkaiset: ovat sodassa toinen toistansa vastaan. Liha vaikuttaa meissä sitä, että me emme tee sitä mitä Henki tahtoisi tehdä. Mutta jos olemme Hengen vaikutuksen alaisina: silloin ei liha/laki pysty vaikuttamaan tahtoelämäämme. Liha tahtoo elää synnissä: haureus, saastaisuus, irstaus, noituus, kateellisuus, riita jne.

Mutta Henki tuottaa hyvää hedelmää: rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensä hillitseminen. Sillä ne jotka ovat Kristuksessa, he ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen.
”Älkäämme olko turhan kunnian pyytäjiä, niin että toisiamme ärsyttelemme, toisiamme kadehdimme.” Gal.5:26
”Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata: sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.” Gal.6:7
Tässä tapahtuu kylvämisen ja niittämisen laki!

Meitä kehotetaan tekemään hyviä tekoja, varsinkin uskonveljille!
Vapaus johtaa vastuuseen. Kristuksen rauha olkoon meidän sydämissämme!
”Jos me Hengessä elämme, niin myös Hengessä vaeltakaamme.” Gal.5:25

Jatkuu päiväkirjan tapahtumia:

14.8.2005

Näin viime yönä unta, jossa minä olin raskaana. Sanoin sairaanhoitajalle, etten voi olla, mutta hän sanoi: kyllä olet. (Selitys, olen raskaana hengellisistä lapsista)

15.10.2005

Uni, jossa kylvin perunoita joen varteen. Joki virtasi jo mutta lunta ja jäätä oli ympärillä.
"Pläntti" oli pieni, mutta silti siihen pystyi jo laittamaan perunaa maahan.

Marraskuussa 2005

Uni, jossa tulvavesi täytti koko Varkauden. Katselin Seurakuntamme ikkunasta ja vesi oli noussut portaille lähelle ovea. Mutta ei vielä ihan yltänyt sisälle asti.

3.12.2005

Uni, Ensin satoi vettä rankasti ja tuuli puhalsi vaakasuorassa tasossa. Sen jälkeen etelästä alkoi tulla tulipalloja, jotka lensivät pohjoista kohti
Asuntomme yli. Katselin ikkunasta ja ihmettelin, etteivät ne pudonneet maahan.
Jonkun ajan kuluttua tulipallot alkoivat tulla takaisin viuhkan muodossa ja niistä tippui tulta ympäriinsä sytyttäen maan tuleen. Vaikka oli juuri satanut kovasti vettä.
Hengessä kävin siellä missä tulipallot olivat kääntyneet ja tuli oli muokannut maan. Maa oli aivan kuohkeaa, johon on helppo kylvää siementä.
Herättyäni kyselin Jumalalta: Mitä tämä merkitsee? Sain vastauksen Luuk.12:49
12:49 ”Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! ”


Eli Jumalan tuli alkaa tulla koko Suomen ylle ja herätys on tuleva voimalla.

5.12.2005

Uni, jossa vesi virtasi tulvimalla mäkeä ylös ja alas joka paikkaan. Se kasteli jalat märäksi, sillä ei ollut kuivaa paikkaa missään.

Näin unen, jossa oli suuri tulva tulossa. Mutta tulva oli padottu omatekoisin estein. Pato oli valmistettu omatekoisilla asioilla. Monenlaisia asioita oli, jotka estivät tulvan tulemista.
Herra puhuu tästä, että meidän tulee jättää kaikki omatekoiset valmistelut herätykseen. Ei Herra anna herätysä, jos me omilla teoilla ja omilla vaikuttimilla yritetään saada herätystä aikaan. Herätys tulee vain ja ainoastaan kun me etsimme Herran kasvoja! Ja annamme virran vapaasti tulla, niin kuin Hän haluaa. Laitetaan pois kaikki omat pyyteet, omat tavoitteet ristille. Annetaan Pyhän Hengen vaikuttaa elämässämme. Puhdistaudutaan kaikesta omatekoisesta. Annetaan virran virrata vapaasti. Järvenpäässä 27.9.2006 Kari Kärkkäinen

19.10.2006
Näin unta, jossa oli paljon kärpäsiä. Kärpäset työntyivät joka paikkaan silmiin, korviin, suuhun jne. Niitä oli levinnyt kaikkialle, ei mikään paikka ollut säästynyt niiltä.
Sitten Eija laittoi astiaan jotakin vihreää, niin kuin jotakin havuja joissa oli tuoksuainetta. Ja siellä missä oli paljon niitä kärpäsiä ja lähti sitten viemään sitä astiaa pois leirin ulkopuolelle, ne kaikki kärpäset seurasivat sitä astiaa, joka tuoksui. Sillä tavalla kärpäset vähenivät.

Unen selitys: Kärpäset kuvaavat synnillistä elämää, joka on vallannut myös tämän Suomen kansan. Kärpäsiä on levinnyt ihan kaikkialle. Ja ainoastaan uskovien rukoukset auttavat pääsemään pois niiden vallasta. Rukouksen maljat antavat tuoksun Jumalan sieraimiin ja sillä tavalla me ajamme kärpäset eli synnin pois elämästämme.
On aika Suomen uskovien herätä ja alkaa rukoilla Suomen puolesta!
On aika rukoilla päättäjien puolesta, että saadaan Jumalan mielen mukaisia lakeja aikaiseksi.

Ei kommentteja: