Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Hengellisen ilmaston muutoksen aika on nyt!

20.2.2002 Kirjoitin päiväkirjaani

APT.2:28 ”Sinä teet minulle tiettäviksi elämän tiet, sinä täytät minut ilolla kasvojesi edessä.” He saivat kokea pelastuksen ja syntien anteeksisaamisen, vaikka olivat ristiinnaulinneet Jeesuksen. Mutta uskomalla, että Jeesus Kristus on kuollut ja ylösnoussut, Herra ja Vapahtaja. Saivat he itse Jeesuksen kuoleman kautta pelastuksen.

APT.2:38-47 Miten rakastava ja armahtava ja laupias Jeesus on?? Kaiken tämän inhimillisen kärsimyksen jälkeen laupeus ja armahtavaisuus voitti, koska Jeesus antoi kuolemansa ja kärsimyksensä anteeksi ihmisille, jotka olivat syöksemässä ja ajamassa hänet kuolemaan. Miten paljon enemmän meidän tulee antaa anteeksi toinen toisillemme, meidän rikkomuksemme.
Tämä on perustavaa laatua oleva sanoma, jota tulee julistaa. Jumalan armahtavaa asennetta ihmisiä kohtaan. Jumalan ihmeellistä suunnitelmaa, saattaa ihmiset Jumalan lapsiksi, uskomalla Jeesukseen Kristukseen. Uskomalla, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika, että hän tuli ihmiseksi ja kuolemaan ristillä, meidän syntiemme tähden. Ja tämän ristinkuoleman ja ylösnousemuksen kautta me saamme elää.

Vain usko, sydämen usko, minä uskon, asenne, tahdon koko sydämestäni uskoa tähän lupaukseen, mistä Raamattu puhuu. Ja näin me pääsemme osallisiksi Jumalan yhteydestä iankaikkisesti. Siis, pysytään tässä pelastuksessa! Mutta, joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen, joka on syntiinlankeemuksen seurausta.
Jumala, armahda meitä, anna anteeksi syntimme! Ihana, rakastava Jumala on meidän kanssamme! Tee oma valintasi tänään!! Uskomalla Jeesukseen Kristukseen, sinä pelastut!

Apostolien tekojen aikana tuli siinä ensimmäisessä tilanteessa, kun he täyttyivät Pyhällä Hengellä, uskoon noin 3000 ihmistä.
Kerrotaan, että Rainhard Bonken kahden ristiretken aikana yli 4 miljoonaa ihmistä olisi tullut uskoon. Eikö siis nyt olisi jo Suomen ja Euroopan aika herätä??!!

******
Nyt on hengellisen ilmaston muutoksen aika!
Oletko valmis muutokseen?
Tuli palaa jo!

Nyt on hengellisen ilmastonmuutoksen aika viimeinkin ja otetaan tosissaan tämä muutos vastaan ja tehdään työtä yhdessä!

Yksi sydän🙏🇫🇮 Suomi kuuluu Jeesukselle ja Eurooppa!

5.4.2002

Jumala on rakkaus ja hän rakasti meitä, omia luotujaan. Hän armahti meitä, jotka olimme langenneet syntiin. Meillä ei ole tekoja, joiden kautta Jumala voisi pelastaa, vaan pelkästä armosta Jumala meidät pelasti. Ja me olemme saaneet vastaanottaa uskon kautta tämän kalliin lahjan. Ihmeellinen on uskon lahja. Lahja, jonka vain Jumala voi antaa meille. Pyhä Henki ikään kuin pehmittää meidän sydämemme vastaanottamaan pelastuksen lahjan, uskon Jeesukseen. Kun rukoilemme uskosta osattomien puolesta, me muokkaamme heidän sydämensä maaperää ja Pyhä Henki voi tehdä sen siellä sydämen maaperässä. Samalla tavoin kuin maanviljelijä muokkaa peltoaan, johon hän kylvää siemenensä. Me muokkaamme sydämen maaperää ja kylvämme siemenen Jumalan sanan, joka sitten antaa kasvun. Me ei voida antaa kasvua tälle siemenelle, emmekä viljan siemenelle. Vain Jumala voi antaa kasvun, Pyhän Hengen kautta. Piilossa, maan muhevassa mullassa, kasvaa taimi, joka sitten kasvaa korreksi ja tuottaa jyviä, antaen satakertaisen sadon. Samalla tavoin Ihmisen sydämeen kylvetty siemen, voi antaa satakertaisen sadon.

Maalle annetaan myös vettä ja lannoitteita, että vilja kasvaa, samoin ihmisten puolesta rukoillaan ja opetetaan sanaa, että voi kasvaa Jumalan tuntemisessa. Sillä me olemme hänen tekonsa, hyviä töitä varten, Kristuksessa Jeesuksessa. Ja me vaellamme edeltä valmistetuissa teoissa, jotka Jeesus on edeltä valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.
Uudestisyntymisen kautta me saamme uuden identiteetin. Olemme uusia luomuksia. Meidän henki on uudistunut ja me olemme hengessä yhtä Jumalan kanssa. ”Rakennumme Jumalan asumukseksi Hengessä” Ef.2:22
Kulmakivenä itse Jeesus Kristus. Halleluja!

Tämä on kirjoitettu päiväkirjaani jo 2002 ja nyt viimeistään olisi aika tarttua haasteeseen, sillä tämä aika on todella paha. Tämä vihreiden ajama ilmastonmuutos vouhotus yms. mitä he ajavat on vastoin Jumalan sanaa. Sukupuolineutraali yms. muka tasa-arvokysymys.

Ja sitten vielä sukupuolettomuus ja mies synnyttää...kaikki on valhetta. Sillä on vain ja ainoastaan tämä: Kristillisten arvojen ja Raamatullisten arvojen alasajo. Sen arvovallan murtaminen, tästä olen puhunut jo muutama vuosi sitten kun tämä homokysymys tuli päivänvaloon. Sen tiesi, ettei se jäänyt vain siihen.


Ei kommentteja: