Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 22. lokakuuta 2019

Ilmestys/Todistus 22.10.2019

Uni joskus 12 vuotta sitten: Tuli Pyhän Hengen tulva aalto, joka peitti kaiken toisen asuinkerroksen korkeudelle asti.

Tänään rukouksessa ollessa henkeeni tuli ilmestys, johon liittyi elen lenkillä nähtyä:

Kun eilen olimme lenkillä ja näin miten joki tulvi. Ihmettelin miten joki tulvii tuolla tavalla. Viimeksi kun olin ollut kävelemässä vettä ei ollut niin paljoa joessa. Ihmettelin sitä monta kertaa.
En ollut huomannut miten vettä oli satanut. Ajattelin, ettei mielestäni vettä ole niin paljon satanut, että Keravanjoki olisi pitänyt tulvia.
Mutta kun katselin sitä ja kuljimme myös sen kosken kohdalle, jossa todella vesi ryöppyämällä kohisi eteenpäin.

Niin nyt siihen ilmestykseen: Me emme saata huomata miten Pyhän Hengen tulva tulee. Olemme toimimassa seurakuntana jotenkin kaavamaisesti tai hengettömästi (harjoittaneet uskontoa) ja emme huomaa milloin Pyhä Henki haluaisi ilmestyä keskuudassemme.
Pyhä Henki kyllä on läsnä, mutta emme tajua tai koe Pyhän Hengen läsnäoloa.

Kaikki vaan tekee kaavamaisesti asioita. Nyt rukoillaan, sitten ylistetään ja nyt uhripuhe ja sitten saarna. Vielä rukouspalvelu ja sitten kahville.
Lähdemme pois kotiin ja ei huomata, että Pyhä Henki olisi halunnut johtaa seurakunnan kokoontumista.

Myöhemmin vaan ihmettelemme, milloin Pyhä Henki on laskeutunut? Emmekö olleet hengessä palavia! Pyhän Hengen aalto vain tulee ja emme edes huomaa Pyhän Hengen tuloa, kun olemme kaavoissamme ja omassa tärkeydessämme.

Nyt on aika rukoilla ja antautua, antaa kaikkensa Pyhälle Hengelle!

Jumala on tekemässä ihmeellisiä asioita elämissämme, haluammeko me antautua hänelle?


Todistus: Kiitosaihe!


Noin kaksi kuukautta sitten Cityseurakunnassa Helsingissä, Esko Hakulinen saarnasi ja kokouksen päätyttyä sanoi tiedonsanat: Joillakin on vatsavaivoja tai vatsaongelmia.
Hän pyysi tulemaan eteen rukoiltavaksi.

Minulla oli ollut noin viikon verran ulosteessa verta. Olin käynyt sen takia myös lääkärissä ja saanut lähetteen tutkittavaksi.
Mutta kun minun puolesta Esko rukoili, huomasin seuraavina päivinä, että verenvuoto lakkasi. Ajattelin kertoa siitä ja todistaa, mutta päädyin kuitenkin, että käyn sen tähystyksen, jonka lääkäri määräsi ja nyt eilen kun olin käynyt siellä, mitään vaivaa ei ollut.
Kaikki ongelmat olivat poissa.

Jeesus paransi minun vatsavaivat!


Jes. 53:5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.


Ei kommentteja: