Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 11. lokakuuta 2019

5 tahoisen palvelutehtävän ennalleen asettamiseksi.

:24 Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ja hän on sen myös tekevä.”
Apostolinen Kotiseurakunta verkosto ry

Tällaiseksi on nyt muodostunut tämä työmuoto.
1. Tukee kodeissa kokoontuvia kotiseurakuntia viisitahoisen palvelutehtävän löytämisessä.
2. Palvelee profeetallisessa voitelussa.
3. Palvelee sairaiden parantamisessa voitelun kautta.
4. Rohkaisee kotiseurakuntia kasvussa eteenpäin.
5. Tukee Israelin työtä seurakunnissa ja niiden kautta sekä suoraan palvelutehtäviä Israelissa.
6. Tukee TV7:ssä tehtävää työtä.
7. 1 Tess.5:14-15
5:14 ”Me kehoitamme teitä, veljet: nuhdelkaa kurittomia, rohkaiskaa alakuloisia, holhotkaa heikkoja, olkaa pitkämieliset kaikkia kohtaan.
5:15 Katsokaa, ettei kukaan kosta kenellekään pahaa pahalla, vaan pyrkikää aina tekemään hyvää toinen toisellenne ja kaikille.”
8. Filemon 1:16
”ei enää orjana, vaan orjaa enempänä: rakkaana veljenä, ylen rakkaana jo minulle, kuinka paljoa enemmän sitten sinulle, sekä ihmisenä että Herran omana!”
9. 2 Tess.3:1
”Sitten vielä, veljet, rukoilkaa meidän edestämme, että Herran sana nopeasti leviäisi ja tulisi kirkastetuksi muuallakin niin kuin teidän keskuudessanne.”


16.01.2007 klo 5.30

Ja he saivat rohkeuden käydä käsiksi tähän hyvään työhön. 5 tahoisen palvelutehtävän ennalleen asettamiseksi.

Nehemia 3:1-4
3:1 ”Ylimmäinen pappi Eljasib ja hänen veljensä, papit, nousivat ja rakensivat Lammasportin, jonka he pyhittivät ja jonka ovet he asettivat paikoilleen, edelleen Hammea-torniin asti, jonka he pyhittivät, ja edelleen Hananelin-torniin asti.
3:2 Heistä eteenpäin rakensivat Jerikon miehet; ja näistä eteenpäin rakensi Sakkur, Imrin poika.
3:3 Ja Kalaportin rakensivat senaalaiset; he kattoivat sen ja asettivat paikoilleen sen ovet, teljet ja salvat.
3:4 Heistä eteenpäin korjasi muuria Meremot, Uurian poika, joka oli Koosin poika; hänestä eteenpäin korjasi Mesullam, Berekjan poika, joka oli Mesesabelin poika; ja hänestä eteenpäin korjasi Saadok, Baanan poika.”

Tulee olla valpas, sillä vastustajia on paljon Neh.4:1-23


Kun Jeesus pelastaa, niin meidät puetaan valkoiseeen pellava - vaatteeseen. Vaikka teemme syntiä ja vaatteemme likaantuu, saamme puhdistautua Karitsan veressä ja vaatteemme puhdistuu myös. Jumala näkee meidät aina puhtaina Jeesuksen veren läpi. Sillä Jeesus Kristus on pessyt meidät, jotka uskomme verellään. Ja tämä vaate on Jeesus Kristus.
Koska Jeesuksella oli kallis, yhdestä kappaleesta valmistettu pellavavaate se kuvaa hänen eheyttään ja hän eheyttää jokaisen uskovan sen kautta. Pellavavaate erityisen puhdas: ilm.15:6 ”...puettuina puhtaisiin, hohtaviin pellavavaatteisiin ja rinnoilta vyötettyinä kultaisilla vöillä.” Ilm.19:14 ”...puettuina puhtaaseen pellavavaatteeseen.” 1 Ms.41:42, 1 Sam.2:18, 2 Sam.6:14
On ihanaa kuulua Jeesuksen veljenä Jumalan/Isän perheeseen. Pyhä Henki opastaa meitä ja valaisee Jumalan sanan meille eli Jeesuksen Kristuksen. Jeesus Kristus on Sana.

Ei kommentteja: