Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 30. maaliskuuta 2017

Tänä päivänä

Niin he ottivat hänet kiinni ja kuljettivat pois ja veivät hänet ylimmäisen papin taloon. Ja Pietari seurasi taampana. Ja he virittivät valkean keskelle esipihaa ja asettuivat yhdessä istumaan, ja Pietari istui heidän joukkoonsa. Niin eräs palvelijatar, nähdessään hänen istuvan tulen ääressä, katseli häntä kiinteästi ja sanoi: "Tämäkin oli hänen kanssaan". Mutta hän kielsi sanoen: "Nainen, en tunne häntä". Ja hetkisen perästä näki hänet toinen, eräs mies, ja sanoi: "Sinäkin olet yksi niistä". Mutta Pietari sanoi: "Mies, en ole". Ja noin yhden hetken kuluttua vakuutti vielä toinen sanoen: "Totisesti, tämä oli myös hänen kanssaan; sillä onhan hän galilealainenkin". Mutta Pietari sanoi: "En ymmärrä, mies, mitä sanot". Ja samassa, hänen vielä puhuessaan, lauloi kukko. Ja Herra kääntyi ja katsoi Pietariin; ja Pietari muisti Herran sanat, kuinka hän oli hänelle sanonut: "Ennenkuin kukko tänään laulaa, sinä kolmesti minut kiellät".
Luukas 22:54‭-‬61 FB38


Olemmeko valmistautuneet tähän, mikä saattaa kohdata meitä jokaista?
Meiltä saatetaan tulla kysymään oletko sinäkin näitä Jeesukseen uskovia hörhöjä? Mitä silloin vastaamme?
Kun olemme täynnä Pyhää Henkeä ja olemme sisäistäneet minkälainen suhde on Jeesukseen, voimme olla valmiita vastaamaan kyllä, Jeesus asuu minussa.

Mutta jos emme, niin vastaus saattaa kuulua Pietarin tavoin, en tunne sitä miestä!
Suhde Jeesukseen on todella tärkeä, ja olla täytetty Pyhällä Hengellä, niin on helppoa vastata kysymyksiin.
Tunnen Jeesuksen, olen vastaanottanut Jeesuksen omaan elämääni, kuljen Pyhän Hengen johtamana ja voin silloin olla rehellinen, sillä Jeesus sanoo:

Minä olen se hyvä paimen, ja minä tunnen omani, ja minun omani tuntevat minut,
Johannes 10:14 FB38


Nyt on otollinen hetki, nyt on pelastuksen päivä!
Voit sanoa sydämestäsi ja ääneen: Jeesus, anna syntini anteeksi, ja tule sydämeeni, pelasta minut. Haluan oppia tuntemaan sinut, Jeesus.
Täytä minut Pyhällä Hengellä. ...

niin hän taas määrää päivän, "tämän päivän", sanomalla Daavidin kautta niin pitkän ajan jälkeen, niinkuin ennen on sanottu: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne".
Hebrealaiskirje 4:7 FB38


Tämmösiä ajatuksia tänä aamuna, lukiessamme Jumalan sanaa Luukkaan evankeliumista..



Ei kommentteja: