Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 19. syyskuuta 2016

Uusia tuulia...

Ajankäytön muutoksia mm. Twitteristä pois ja Instagramista. Aika on rahaa - sanotaan, joten kaikki mikä vie paljon aikaa, poistetaan.
Nyt nämä ovat saaneet väistyä; facebook ei vielä lähtenyt, mutta vähennetään sitäkin eli siellä roikkumista.

Lenkkeilyyn ollaan satsattu nyt kun olosuhteet ovat erittäin hyvät. Luontopolut Kiljavannummen maastossa ovat houkuttelevat. Lenkkeilyn lomassa voi pysähtyä rukoukseen luonnon keskellä.

Viikonloppuna olimme mukana Nurmijärven Helluntaiseurakunnassa, jossa oli Hengen uudistumisen päivillä puhujina Seinäjoen Helluntaiseurakunnasta Pekka Perho ja Ville Pitkänen.

He puhuivat yhteyden merkityksestä, kun jokaisella on Jeesus ykkösenä, niin kaikilla ei tarvitse olla samat mielipiteet. Yhteydessä me saadaan kokea jotain erityistä ja vaikuttavaa.
Jotakin tähän suuntaan....

1Moos. 6:9 Tämä on kertomus Nooan suvusta. Nooa oli aikalaistensa keskuudessa hurskas ja nuhteeton mies ja vaelsi Jumalan yhteydessä.

Joh. 17:21 että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.

Ap.t. 2:42 Ja he pysyivät apostolien opetuksessa ja keskinäisessä yhteydessä ja leivän murtamisessa ja rukouksissa.

1Joh. 1:3 minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.

Ef. 4:3 ja pyrkien säilyttämään hengen yhteyden rauhan yhdyssiteellä:


Ei kommentteja: