Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Ole luja ja rohkea!

Ja Herran henki tulee sinuun, ja sinäkin joudut hurmoksiin niinkuin hekin; ja sinä muutut toiseksi mieheksi.
1. Samuelin kirja 10:6 FB33/38

Koin tänään Ilmestysmajalla Helsingissä, että Jumalan tuli on irti ja, että se leviää ympäri Suomen. Etelästä pohjoiseen ja idästä länteen.
Pyhän Hengen väkevä rakkaudellinen ilmapiiri oli keskellämme.

Ja Herran henki tulee sinuun, ja sinäkin joudut hurmoksiin niinkuin hekin; ja sinä muutut toiseksi mieheksi. Ja kun nämä ennusmerkit käyvät toteen, niin tee, mikä tehtäväksesi tulee, sillä Jumala on sinun kanssasi. Mene sitten minun edelläni Gilgaliin, niin minä tulen sinne sinun luoksesi uhraamaan polttouhreja ja yhteysuhreja; odota seitsemän päivää, kunnes minä tulen sinun luoksesi ja ilmoitan sinulle, mitä sinun on tehtävä." Ja kun hän käänsi selkänsä lähteäksensä Samuelin luota, muutti Jumala hänen sydämensä; ja kaikki nämä ennusmerkit kävivät sinä päivänä toteen. Ja kun he tulivat sinne, Gibeaan, niin katso, joukko profeettoja tuli häntä vastaan. Silloin Jumalan henki tuli häneen, ja hänkin joutui hurmoksiin heidän keskellänsä.
1. Samuelin kirja 10:6‭-‬10 FB33/38


Kun olet kuuliainen sille, mitä Pyhä Henki sinulle puhuu, tulet olemaan se mies tai nainen, joka levittää yhdessa toisten kanssa Jumalan tulta.
Jumala on voimallinen käyttämään sinua ja minua. Tässä tärkeässä evankeliumin työssä.
Vainiot ovat jo vaalenneet leikattavaksi.
Ole rohkea ja täytä oma osuutesi tässä tärkeässä työssä.
Älä arkaile!
Minkä Jumala on kutsunut, sen hän täyttää myös voimalla korkeudesta.
Ole siis luja ja rohkea!

Ja Daavid sanoi pojallensa Salomolle: "Ole luja ja rohkea ja ryhdy työhön, älä pelkää äläkä arkaile, sillä Herra Jumala, minun Jumalani, on oleva sinun kanssasi. Hän ei jätä sinua eikä hylkää sinua, kunnes olet saanut valmiiksi kaikki Herran temppelissä tehtävät työt.
1. aikakirja 28:20 FB33/38

Ei kommentteja: