Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Syksyä ilmassa


Syksyä ilmassa ja myös luonnossa, täällä tulee oltua lenkillä päivittän.
Luonnon rauhaa - lepoa sielulle.
Tänään keskiviikkona 28.9 2016 pukkaa pilviä taivaalle ja näin keskipäivälläkin alkaa tarvita valoa, jopa sisälle kun on niin tummia pilviä taivaalla. Vettä ei vielä sada, mutta luvassa on siitäkin.

Jes. 17:13 Kansakunnat kohisevat, niinkuin suuret vedet kohisevat, mutta hän nuhtelee niitä, ja ne pakenevat kauas; ne karkoitetaan niinkuin akanat tuulessa vuorilla, niinkuin lentävät lehdet rajuilmassa.

Tänä päivänä kaiken aikaa kansakunnat kohisevat, on sotia ja julmuuksia niinkuin esim. Syyriassa. Myös tuo paha Isis, joka turmelee kansoja/kansalaisia.

Jes. 29:6
Herra Sebaot etsiskelee sinua ukkosenjylinässä ja maanjäristyksessä, kovassa pauhinassa, myrskyssä ja rajuilmassa, kuluttavan tulen liekissä.

Jes. 30:30 Herra antaa kuulla äänensä voiman ja nähdä käsivartensa laskeutuvan alas vihan tuimuudessa ja kuluttavan tulen liekissä, pilvenpurkuna, rankkasateena ja raekivinä.


Mutta kerran tuomitaan kaikki tekojensa mukaan.

Muista siis kaiken rauhallisuudenkin keskellä mitä tuleman pitää. Herra kutsuu sinua ja minua parannukseen.

Joh. 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Joh. 1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä

1Joh. 3:1 Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä.



Ei kommentteja: