Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 28. lokakuuta 2014

Rukousaihe, Israelin ystäville:

Hyvät Israelin ystävät NYT RUKOUSAIHEENA JERUSALEM: Rukoillaan rauhaa Jerusalemille. Rukoillaan, että Jumalan väkevät enkelit ovat kaikkialla varjelemassa vihollisten hyökkäyksiltä ja Pyhä Henki on paljastamassa vihollisen juonet ja aikeet etukäteen. Herättäköön Israelin Jumala pelkoa ja kauhua vihollisen leirissä!!!
Israelissa ollaankin miettimässä kovempia rangaistuksia kivien heittelijöille, mikä on todella oikea veto.
Tässä suomennos sivuston tekstistä:
" Viimeisimmän Gaza operaation jälkeen Jerusalemissa on nähty terrori-iskujen jyrkkä nousu, joka huipentui viime viikolla kevytjunapysäkillä tapahtuneeseen terrorihyökkäykseen, jossa kuoli 3 kk n ikäinen vauva ja myöhemmin nuori nainen saamiinsa vammoihin. Lisäksi useita loukkaantui. Jerusalemin pormestari Nir Barkatin yhteenveto Israelin pääkaupunkiin kohdistuvan väkivallan lisääntymisestä:
"Jo ennen operaatiota tilanne Jerusalemissa oli mellakoiden ja kivienheittelyn osalta surkea. Kuukaudessa oli pari sataa kivien heittotilannetta. Jo silloin keskustelimme tarvittavista muutoksista palauttaa oikeusvaltiollisuus Jerusalemissa ...
"Kun Gazan operaatio alkoi, levottomuudet kasvoivat 5000 tilanteeseen kuukaudessa. Kivimoukareiden heittely autoja kohti johtaa hengenvaarallisiin tilanteisiin, samoin palopommien heittely arabilähiöissä asuvien juutalaisten koteihin. Jerusalemissa on nyt valtava määrä häiriöitä. Jerusalemin poliisi on levittäytynyt käytettävissä olevin voimin puolustusasemiin. Se puolustaa juutalaisten koteja. Ja me kaikki tiedämme, että näin ei voi jatkua. "
Tässä linkki katso:

Ruotsi on tunnustanut Palestiinan valtion, vaikka sen nimistä valtiota ei ole olemassakaan.
Ruotsi tulee näkemään maansa romahduksen tämän päätöksen tähden ja melko nopeasti!



2.11.2014
Israel-juhla
Sisäministeri Päivi Räsänen


Ministeri Päivi Räsäsen puhe Israeljuhlassa:

Ei kommentteja: