Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 24. lokakuuta 2014

Omantunnon vapaudesta

Kätilön omakohtainen kokemus raskauden keskeytyksestä

"Kätilön kokemus: En pystynyt jatkamaan työssäni

Työskentelin raskaana olevien osastolla, jossa hoidettiin lähinnä erilaisia raskauden aikaisia ongelmia, mutta toisinaan myös myöhäisiä raskaudenkeskeytyksiä. Osastolla oli järjestely, että kätilön oman raskauden ajaksi hänet vapautetaan hoitamasta näitä myöhäisiä raskaudenkeskeytyksiä. Näissä tilanteissa raskaudenkeskeytykset hoidettiin työvuorojärjestelyin. Kaikissa muissa tapauksissa osaston kätilöt velvoitettiin suorittamaan raskaudenkeskeytyksiä oli oma vakaumus asiaan mikä hyvänsä."
Ote tuosta kirjoituksesta, linkki yllä

Johanneksen evankeliumi:
8:9 Kun he tämän kuulivat ja heidän omatuntonsa todisti heidät syyllisiksi, menivät he pois, toinen toisensa perästä, vanhimmista alkaen viimeisiin asti; ja siihen jäi ainoastaan Jeesus sekä nainen, joka seisoi hänen edessään.

Apostolien teot:
24:16 Sentähden minä myös ahkeroitsen, että minulla aina olisi loukkaamaton omatunto Jumalan ja ihmisten edessä

Tällaiset lait on kumottava ja annettava vapautus kätilöille ja muutenkin raskauden keskeytykset täytyy lopettaa!
Se on TAPPAMISTA!
Lain säätäjät ovat syyllisiä ja ottavat suuren vastuun ja joutuvat vastaamaan kerran lopullisessa tuomiossa.
Raskauden ehkäisynä tällainen on muutenkin aivan hirveä toimenpide. Kyllä täytyy olla toisenlainen tapa ehkäistä raskauksia kuin tämä.

Jotenkin tämä elämä täällä ajassa on hirveän tasapainoton. Toiset ei saa lasta ja toiset tappavat lapsensa jo kohtuun.

Minulle itselleni tämä edellä oleva kertomus tositapahtumasta oli todella järkytys.
Toiset elvytetään ja toiset kylmästi tapetaan.

Kuulun siihen ihmisryhmään, joille ei ole suotu omaa lasta. Ja tällainen ehkäisymalli, jossa suoranaisesti tapetaan Jumalan luoma persoona, todella järkyttää. Miten ihminen on tullut tällaiseen päätökseen?

Seksin harjoittaminen ilman suojausta, vie vastuuttomuuteen toisesta ihmisestä. Ja raskauden keskeytykset eli abortit ovat tulleet ehkäisyksi heidän hillittömyytensä tähden! Ei ainoastaan siveettömyyttä ja hekumointia toistensa kanssa vaan myös naiset naisten kanssa ja miehet miesten kanssa.

Roomalaiskirje
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät

1Kor. 6:9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,

On siis aihetta itsetutkisteluun, missä mennään! Miten voin vaikuttaa, ettei tällaista voisi enää tapahtua?
Tuo kansalaisaloite omantunnonvapaudesta:

"Kansalaisaloitteen otsikko
Terveydenhuollon henkilökunnalle lakisääteinen oikeus kieltäytyä elämän lopettamisesta vakaumuksellisista syistä
Aloitteen päiväys
23.05.2014
Aloitteen muoto
Lakiehdotus
Oikeusministeriön asianumero
OM 61/52/2014
Aloitteen sisältö
Lisätään Lakiin raskauden keskeyttämisestä (239/1970) uusi pykälä:


Terveydenhuollon henkilökunnalla on oikeus eettisen tai uskonnollisen vakaumuksen perusteella kieltäytyä suorittamasta raskaudenkeskeytystä, ellei naisen henki ole vaarassa. Vakaumuksen perusteella lääkärillä on oikeus kieltäytyä laatimasta raskaudenkeskeytykseen johtavaa lausuntoa.
Nämä oikeudet koskevat myös kyseisten alojen opiskelijoita.
Raskaana olevien naisten lakisääteiset oikeudet taataan alueellisin järjestelyin."

Tämä on vietävä pikaisesti lakialoitteeksi, allekirjoita ja ole mukana tärkeässä työssä ihmisen elämän suojelemisessa!


Jumala siunatkoon sinua ja antakoon voimaa jokaisen päivään!

Lapsettomuudesta

Ei kommentteja: