Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 21. lokakuuta 2014

Tilinteon hetki tulossa, oletko valmis?

Matt.12:35 Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa
12:36 Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.
12:37 Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."

1Piet.4:5 Mutta heidän on tehtävä tili hänelle, joka on valmis tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.
4:6 Sillä sitä varten kuolleillekin on julistettu evankeliumi, että he tosin olisivat tuomitut lihassa niinkuin ihmiset, mutta että heillä hengessä olisi elämä, niinkuin Jumala elää

Saarn.12:13 Loppusana kaikesta, mitä on kuultu, on tämä: Pelkää Jumalaa ja pidä hänen käskynsä, sillä niin tulee jokaisen ihmisen tehdä.
12:14 Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa.


Vielä on aikaa tehdä tiliä Jumalan ja ihmisten välillä, kun elämme ja olemme. Mutta kerran kun tästä ajasta lähdetään - joudumme tämän asian eteen viimeisellä tuomiolla. 1 Piet.4:5

Kaikki ajatuksemme - niitä tulee ja menee - mutta jos jäämme miettimään pahoja ajatuksia ja laitamme ne käytäntöön, saa aikaan synnin, josta on tehtävä parannus.
Parannuksen tekeminen, anteeksi pyytäminen - anteeksi antaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä elementtejä, vaeltaessamme täällä elämässä.
Loukkaantumisesta on tehtävä parannus! Jokainen vastaa itse siitä, jos loukkaantuu, sillä se on syntiä.
On annettava anteeksi!
Sillä tavalla on itse vapaa ja Jumala voi toimia loukkaajan hengessä ja parantaa siellä asioita niin, ettei enää toimi niin.

Matt. 6:15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.

Matt. 18:35 Näin myös minun taivaallinen Isäni tekee teille, ellette anna kukin veljellenne sydämestänne anteeksi."


Vahvistutaan siis ja tehdään uskossa ratkaisuja jo nyt, sillä emme tiedä aikaa, emmekä hetkeä milooin itsekukin lähdemme tästä ajasta.

Ap.t. 14:22 ja vahvistivat opetuslasten sieluja ja kehoittivat heitä pysymään uskossa ja sanoivat: "Monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän sisälle Jumalan valtakuntaan."


2Tess. 2:13 Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.



Siunattua viikkoa!

Elämästä ja kuolemasta, tästä linkistä:

Ei kommentteja: