Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 31. lokakuuta 2013

Juhlia tiedossa

Lauantaina juhlimme TV7:n 10 vuotistaivalta, Espoon kulttuurikeskuksessa Tapiolassa lauantaina 2.11.2013 klo 17 alkaen.
Seuraavassa kopio TV7:n ohjelmasta:
"Taivas TV7 on suomalaisen kristillisen television uranuurtaja. Kanava syntyi toimitusjohtaja Martti Ojareksen jäätyä eläkkeelle Sanoma Osakeyhtiön varatoimitusjohtajan tehtävästä. Tyhjästä liikkeelle lähteneellä kanavalla on toimintaa neljässä maassa ja sillä on noin 70 työntekijää. Koko toiminnan rahoitus perustuu yksityishenkilöiden antamiin lahjoituksiin. Kanavan kautta Jumala on pelastanut ihmisiä, parantanut sairauksia, korjannut avioliittoja ja rohkaissut yksinäisiä.

Kymmenes juhlavuosi huipentuu lämminhenkiseen juhlaan, joka televisioidaan ja esitetään kanavan varsinaisena syntymäpäivänä 15.12. klo 19. Luvassa on musiikkia, juhlapuheita, tuttuja kasvoja, videokooste kanavan vaiheista sekä TV7 Kauppa.

Juhlapuhujina sisäministeri Päivi Räsänen ja europarlamentaarikko Hannu Takkula sekä TV7:n Israelin, Viron ja Ruotsin työn päälliköt Jonathan Hessen, Päivi Pitko ja Daniela Persin.

Musiikista vastaavat viulisti Serguei Popov perheineen, mezzosopraano Helen Lokuta, Kamariorkesteri Credo! ja henkilökunnan orkesteri Sound of Heaven.

Juhlapaikan osoite on Kulttuuriaukio 2, Espoo.

Tervetuloa mukaan!

Martti ja Mirja Ojares"



Sitten lauantaina 9.11. klo 13-21 Kansanjuhla Savonlinnassa.
Tulkaa kaikki Savonlinnalaiset ja kauempaakin Kansanjuhlaan lauantaina klo 13.00 alkaen jatkuen aina iltaan saakka!

Ei kommentteja: