Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 21. syyskuuta 2012

Uutisia

Marko Selkomaa puhuu blogissaan oikeasta painopisteestä.
Marko on Missiomaailman uusi evankelista ja kiertää puhumassa evankeliumin sanomaa ympäri maailmaa. Marko Selkomaan kirjoituksesta seuraavassa (lainaus) "Emme julista ihmeistä vaan julistamme Kristusta ja hän vahvistaa oman sanansa tekemällä ihmeitä. Emme saarnaa herätyksestä vaan Kristuksesta ja hän antaa herätyksen. Kun opetamme Sanaa Hengen vuodatuksesta, herätyksestä, parantumisista ja ihmeistä, kaiken läpi kuultaa “veren ääni”, eli se, että uusitestamentillisen palvelutyön perusta on Kristuksen sovitustyö Golgatan ristillä." (lainaus kiinni.)

Tätä veren evankeliumia tulee minunkin mielestä julistaa, ja sitä seuraa ihmeet ja merkit!

Marko Selkomaa on lähtöisin Varkaudesta, jossa minäkin asustin noin 40 vuotta. Eli vuodesta 1966-1998 ja 2003-2007, 2001- 2003 asuimme Kangaslammilla, joka nyt on jo liitetty Varkauteen.

Joten tutustuin Markoon Helluntaiseurakunnassa, liityttyäni sinne uskossa uudistumiseni myötä. Aikaisemmin olin Varkauden Vapaaseurakunnassa, jonne liityin uskoon tultuani 1977.

Elämä on kuljettanut paikasta toiseen tai Herra on kuljettanut, sen jälkeen kun Varkaudesta lähdimme 1998. Espoo, Kangaslampi, Varkaus, Järvenpää, Kerava, Lahti ja sitten Vantaalle jossa nyt asustamme.

Nyt koemme kuitenkin tämän pysyvämpänä asuinpaikkana, koska täältä on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle maailmaan.

Haluamme kiinnittää katseemme Jeesukseen Kristukseen ja hänen seuraamisensa on se tärkein asia elämässämme.

2Sam. 22:33 Se Jumala, joka on minun vahva turvani ja johdattaa nuhteetonta hänen tiellänsä,
Ps. 23:2 Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
Hes. 34:14 Hyvillä ruokamailla minä niitä kaitsen, ja Israelin korkeilla vuorilla on niillä oleva laitumensa. Siellä ne saavat levätä hyvällä laitumella, ja lihava ruokamaa niillä on oleva Israelin vuorilla.
Ilm. 7:17 sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

Ei kommentteja: