Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Uhkaa Israelissa?

"Yksi maailman suurimmista sanomalehdistä raportoi, että kolme Grad rakettia räjähti Israelissa eilen, vahingoittaa monia ihmisiä ja kehotukset sulkeminen koulujen Ashdod ja Beersheva. Sen sijaan, media keskittyi IDF lakko Gazassa."

Not one of the world's major newspapers reported that three Grad rockets exploded in Israel yesterday, hurting many people and prompting closure of schools in Ashdod and Beersheva. Instead, the media focused on an IDF strike in Gaza, which was meant to keep more rockets from coming our way. Grad rockets - these are big ones! Is anyone listening?

Eikö maailma reagoi mitenkään tähän uhkaan? Miten israel voi puolustautua tätä vastaan, kun terroristit saavat rauhassa mellastaa?

Mutta on olemassa Jumala, joka auttaa hädän hetkellä.

Jes. 31:4,5 4 Sillä näin on Herra minulle sanonut: Niinkuin leijona, nuori leijona, murisee saaliinsa ääressä, kun sitä vastaan hälytetään paimenten parvi, eikä peljästy heidän huutoansa, ei huoli heidän hälinästään, niin Herra Sebaot on astuva alas sotimaan Siionin vuorella ja sen kukkulalla. 5 Niinkuin liitelevät linnut, niin varjelee Herra Sebaot Jerusalemia - varjelee ja pelastaa, säästää ja vapahtaa.

Sak. 2:8-10 8 Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Kunniaksensa hän on lähettänyt minut pakanakansojen luokse, jotka ovat teitä saalistaneet. Sillä joka teihin koskee, se koskee hänen silmäteräänsä.9 Sillä katso, minä heilutan kättäni heitä vastaan, ja he joutuvat orjiensa saaliiksi. Ja te tulette tietämään, että Herra Sebaot on lähettänyt minut.
10 Riemuitse ja iloitse, tytär Siion! Sillä minä tulen ja asun sinun keskelläsi, sanoo Herra


Ps. 17:8 Varjele minua niinkuin silmäterää, kätke minut siipiesi suojaan

5 Moos. 32:7 Muistele muinaisia päiviä, ajattele menneiden sukupolvien vuosia. Kysy isältäsi, niin hän sen sinulle ilmoittaa, vanhimmiltasi, niin he sen sinulle sanovat.
32:8 Kun Korkein jakoi perinnöt kansoille, kun hän erotteli ihmisten lapset, silloin hän määräsi kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan.
32:9 Sillä Herran kansa on hänen osuutensa, Jaakob on hänen perintöosansa.
32:10 Erämaasta hän löysi hänet, autiosta, ulvovasta korvesta; hän otti hänet suojaansa ja hoitoonsa, varjeli häntä kuin silmäteräänsä.


Se aika on lähellä, kun Herra ilmestyy ja puolustaa kansaansa.

Sefanja:
2:1 Menkää itseenne, kootkaa ajatuksenne, te häpeämätön kansa,
2:2 ennenkuin neuvopäätös on synnyttänyt - päivä kiitää pois kuin akanat - ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan hehku, ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan päivä.
2:3 Etsikää Herraa, kaikki maan nöyrät, te, jotka pidätte hänen oikeutensa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä; ehkä te saatte suojan Herran vihan päivänä.

2:4 Sillä Gassa on oleva hyljätty ja Askelon autio, Asdod ajetaan pois keskipäivällä, ja Ekron hävitetään.
2:5 Voi meren rannikon asukkaita, kreettien kansaa! Herran sana on teitä vastaan, Kanaan, filistealaisten maa; ja minä hävitän sinut asujattomaksi.


Muistetaan rukoilla Israelin puolesta; että Jumala suojelee kansaansa kaikilta hyökkäyksiltä.

"- Gazan terroristit ampuivat kaksi rakettia Shar HaNegevin alueelle viime yönä, ja jatkoivat terroriaan ampuen kranaatteja rajan läheisyydessä oleviin kaupunkeihin. Ne eivät aiheuttaneet aineellisia vaurioita eikä fyysisiä vammoja, mutta niiden aiheuttama henkinen trauma kesken yöunia aiheuttaa jatkuvia ongelmia asukkaille ja varsinkin lapsille, joiden koulutyö voi katketa koska tahansa, ja painajaiset ovat yleisiä.


Ei kommentteja: