Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Uusi viikko - uudet kujeet

Yöllisten ukkosten jälkeen, aamulla oli vielä hiostavan kuumaa + 25. Mutta nyt tuulen voimistuessa ja pilvien saapuessa taivaan täydeltä, lämpötila on laskenut + 22 asteen tienoolle.
Heinäkuu taittuu elokuulle parin päivän päästä ja koulut pian taas alkavat.

Val. 2:19 Nouse, kohota valitushuuto yöllä, kun alkavat yövartiot. Anna sydämesi vuotaa kuin vesi Herran kasvojen edessä. Kohota kätesi häntä kohden pienten lastesi elämän puolesta, kun ne nääntyvät nälkään kaikkien katujen kulmissa.
Ps. 62:9 Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme.
Meidän on aika nousta vartiopaikoille ja huutaa avuksi Herraa!
Jumala on varjelija, joka ei torku eikä nuku! Me nukumme, mutta on aika nousta vartiopaikalle! Pienten lasten puolesta, jotka aloittavat koulunkäynnin ja uuden elämän vaiheen. Monenlaiset vaarat ovat koulutiellä.

Muutenkin on aika nousta vartiopaikoille, sillä aika on pimeää ja pimenee jatkuvasti. Jeesus sanoo: Mark. 16:15-20 15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."
19 Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle.
20 Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta


On aika julistaa kaikille: Jeesus on kuollut jokaisen puolesta! Ja jokainen joka uskoo - pelastuu!
Nyt on aika julistaa evankeliumia niin kuin se on kirjoitettu Raamattuun. Raamattuhan lupaa: Nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: "minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."

Tulee aika ja on jo: Joh. 4:23-24 23 Mutta tulee aika ja on jo, jolloin totiset rukoilijat rukoilevat Isää hengessä ja totuudessa; sillä senkaltaisia rukoilijoita myös Isä tahtoo. 24 Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."

Ei kommentteja: