Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 27. helmikuuta 2021

Vaella rakkaudessa

2.Johanneksen kirje:
1:1 Vanhin valitulle rouvalle ja hänen lapsillensa, joita minä totuudessa rakastan - enkä ainoastaan minä, vaan myös kaikki, jotka ovat tulleet totuuden tuntemaan -
1:2 totuuden tähden, joka meissä pysyy ja on oleva meidän kanssamme iankaikkisesti.
1:3 Armo, laupeus ja rauha Isältä Jumalalta ja Jeesukselta Kristukselta, Isän Pojalta, on oleva meidän kanssamme, totuudessa ja rakkaudessa.

Totuus vapauttaa kulkemaan rakkaudessa. Luuk. 4:18 "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen,

Kaiken nykyisenkaltaisen elämän keskellä me voimme viedä evankeliumia ettenpäin niille, jotka eivät tunne totuutta Rakkaudesta.
Ei ole olemassa mitään aikakautta, jossa ei voisi evankeliumia julistaa, vain tavat tai metodit muuttuvat.
Sillä Jeesus sanoi: Mark. 16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
Nyt on otollinen aika kaiken koronakaaoksen keskelläkin viedä evankeliumia, jossa on voima, joka pelastaa, parantaa ja vapauttaa!

Jumala on voimallinen pitämään huolen kaiken sen keskellä, missä vain liikumme. Kun kuljemme Herran lähettäminä, hän pitää tartunnat kaukana.
Vihollisen taktiikkana on pitää ihmiset kykenemättöminä lähtemään, mutta Jeesus tahtoo juuri kaiken tämän keskellä täyttää meidät Pyhän Hengen voimalla.
Mark. 6:7 Ja hän kutsui tykönsä ne kaksitoista ja alkoi lähettää heitä kaksittain ja antoi heille vallan saastaisia henkiä vastaan.
6:12 Niin he lähtivät ja saarnasivat, että oli tehtävä parannus.
6:13 Ja he ajoivat ulos monta riivaajaa ja voitelivat monta sairasta öljyllä ja paransivat heidät

Jeesus antoi esimerkin
Ja antoi vallan kaikkea saastaisuutta vastaan jae 12
Jeesus tunsi sydämessää paljon rakkautta. Mark. 6:34 Ja astuessaan maihin hän näki paljon kansaa, ja hänen kävi heitä sääliksi, koska he olivat niinkuin lampaat, joilla ei ole paimenta, ja hän rupesi opettamaan heille moninaisia.
Rakkaudesta ihmiskuntaa kohtaan Jumala lähetti ainokaisen Poikansa kuolemaan meidän tähtemme, ettemme tulisi kadotetuiksi, joilla ei olisi mitään toivoa.
Joh. 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Room. 5:8 Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.

Oletko koskaan ajatellut omaa elämääsi, mikä on ihmisen elämän tarkoitus?
Voitko kuvitella, että Jumala ajatteli sinua ja minua?
Meidän elämää ilman Kristusta, meillä ei olisi toivoa, mutta nyt meillä on toivoa!
1Joh. 4:10 Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.

Room. 6:23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

1Kor. 15:22 Sillä niinkuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa,

Joh. 14:6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

Nyt Jeesus kutsuu sinua ja minua pelastukseen!
Tie on auki Jeesuksessa Taivaaseen, Isän Jumalan luo!
Ei ole olemassa mitään muuta tietä kuin Jeesuksen kanssa vaeltaminen, iankaikkiseen elämään!
Joh. 11:25 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.

Room. 5:2 jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.

Ei kommentteja: