Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Ylistäminen on soveliasta

Ylistämisessä on se, että ensin: Kiitä kunnes ylistys laskeutuu, ylistä kunnes palvonta laskeutuu, ja palvo kunnes kirkkaus laskeutuu. Tämä on periaate joka on minullekin selvinnyt vuosia sitten, sentähden usein ihmettelen, miksi ylistetään ja palvotaan mutta sitten yhtäkkiä aletaan taas alusta ja jäädään jonnekin tasolle, jossa ei tapahdu mitään muuta kuin, että saarna alkaa..

Kun Kirkkaus laskeutuu, silloin voidellut puhujat voivat olla rauhassa ja katsoa mitä Pyhä Henki tekee: paranee sairaita, pelastuu ihmisiä, kuolleita herää, tapahtuu kaikenlaisia ihmeitä, joista Raamattu puhuu.
Älkää ihmetelkö Hertzogia tai muita, jotka elävät kirkkauden ilmapiirissä, jos et itse ole sitä kokenut, älä heitä lasta pesuveden mukana on sanonta, joka tässäkin kohden tulee niin monesti arvostelijoiden suusta esille. Heitetään koko paketti, en ymmärrä.

Kirkkauden läsnäolossa Davidkin puhuu vain tiedon sanoja ym. sitä mitä Pyhä Henki puhuttavaksi antaa.
Ap.t. 2:4
Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.

Mark. 16:17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä

Apt.2:12 Ja he olivat kaikki hämmästyksissään eivätkä tienneet, mitä ajatella, ja sanoivat toinen toisellensa: "Mitä tämä mahtaakaan olla?"
2:13 Mutta toiset pilkkasivat heitä ja sanoivat: "He ovat täynnä makeata viiniä."
1Piet. 4:12
Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikäänkuin teille tapahtuisi jotakin outoa,
4:13 vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita.
4:14 Jos teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne.


"Että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita.
Sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne" Apt.4:13,14
Tämä ON Jumalan Sanaa!

Kirkkaus: Ruth Heflin

Kirkkaus: Taivaan ilmpiirin kokeminen maan päällä, Ruth Heflinin kirja ilmestynyt suomeksi 1998, jos saat sen käsiisi jostain, hanki se itsellesi.
Todella hyvä ja antoisa kirja, suomalaisten tulisi oppia ylistämään ja palvomaan Jumalaa oikealla tavalla. Ja saat olla Hänen Kirkkautensa läsnäolossa, jossa voi tapahtua mitä tahansa mitä Jumala haluaa. Etkä sinä itse ole "pääasiassa", vaan Pyhä Henki!

Tuo vuosi on ollut merkittävä monella tapaa, siis vuosi 1998. Muutimme Varkaudesta pääkaupunkiseudulle oppimaan ja olemaan Jumalan johdatuksessa. Mutta kolmen vuoden kuluttua palasimme 5,5 vuodeksi takaisin Varkauteen ja sitten uudelleen pääkaupunkiseudulle. Jumalan oppipoikana on turvallista olla, huom! poikana.
Mehän olemme Jumalan lapsia, Ap.t. 3:25 Te olette profeettain ja sen liiton lapsia, jonka Jumala teki meidän isiemme kanssa sanoen Aabrahamille: 'Ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki maan sukukunnat.'

Joko sinä olet Jumalan lapsi? Lapseksi saa tulla vain ja ainoastaan Jeesuksen kautta, sillä Jeesus on ovi Isän luo.
Ap.t. 4:12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."
Matt. 1:21 Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä."


Room. 10:10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan

2Kor. 4:13 Mutta koska meillä on sama uskon Henki, niinkuin kirjoitettu on: "Minä uskon, sentähden minä puhun", niin mekin uskomme, ja sentähden me myös puhumme,


Room. 10:17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.


Onko kukaan kertonut sinulle, että Jumala rakastaa sinua ja että Hänellä on suunnitelma elämääsi?

Jos kuolisit nyt, niin tiedätkö varmasti meneväsi taivaaseen?

Kerron sinulle mitä Raamatussa tästä sanotaan. Siellä sanotaan, että:

Kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla, ja että synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme. Raamattu sanoo myös, että jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu.

Jumalan iankaikkisen elämän lahja on
sinua varten tänään. Voit hyväksyä sen
rukoilemalla näin:



Sano tämä rukous ääneen:

JEESUS TULE SYDÄMEENI. ANNA SYNTINI ANTEEKSI. KIITOS, ETTÄ KUOLIT PUOLESTANI. USKON, ETTÄ NOUSIT YLÖS KUOLLEISTA JA ETTÄ TULET JÄLLEEN TAKAISIN MINUA VARTEN. TÄYTÄ MINUT PYHÄLLÄ HENGELLÄ. ANNA MINULLE HÄTÄ SIELUISTA. JA NÄLKÄ SINUN ASIOITASI KOHTAAN. OLEN NYT PELASTUNUT, OLEN UUDESTISYNTYNYT, OLEN SAANUT ANTEEKSI JA MATKALLA TAIVAASEEN, KOSKA JEESUS ASUU SYDÄMESSÄNI. KIITOS JEESUS!



Kun pyysit Jeesusta sydämeesi ja antamaan sinulle anteeksi, Hän kuuli sinua ja teki sen. Jumalan palvelijana julistan kaikki sinun syntisi anteeksi annetuksi. Muista aina kääntyä Jumalan puoleen eikä pois Hänestä, sillä Hän rakastaa sinua ja Hänellä on hyvä suunnitelma elämällesi.

Jos rukoilit tämän rukouksen lähetä postia/palautetta, niin voin rukoilla lisää ja antaa tietoa oman paikkakuntasi seurakunnista, jossa julistetaan Jeesusta niin kuin on kirjoitettu.

Ei kommentteja: