Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ensin Jumalan sanaa ja sitten aamuyön profeetallinen uni

Hebr. 1:1 Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
1:2 on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut
1:3 ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,
1:4 tullen enkeleitä niin paljoa korkeammaksi, kuin hänen perimänsä nimi on jalompi kuin heidän.
1:5 Sillä kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin"; ja taas: "Minä olen oleva hänen Isänsä, ja hän on oleva minun Poikani"?
1:6 Ja siitä, kun hän jälleen tuo esikoisensa maailmaan, hän sanoo: "Ja kumartakoot häntä kaikki Jumalan enkelit." 1:7
Ja enkeleistä hän sanoo: "Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi";1:8 mutta Pojasta: "Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka.
1:9 Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi."
1:10 Ja: "Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja;
1:11 ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate,
1:12 ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu."

Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat yhtä, mutta enkelit Hän on luonut palvelijoiksi tekemään Jumalan tahtoa ja toimimaan myös maan päällä ja nyt puhun tässä niistä enkeleistä, jotka eivät langenneet, vaan ovat lähetetyt palvelemaan myös ihmiskuntaa erilaisissa tehtävissä. Niin kuin Hän tahtoo ja kun puhutaan Jumalan sanaa, he tottelevat myös sitä, puhuttua Sanaa, koska Sana on Jeesus! Eikä Hän omaa sanaansa voi kieltää, sillä Hän on sama nyt, aina ja iankaikkisesti.

Hebr. 13:8 Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.

Hebr. 13:21 hän tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.

2Kor. 3:5 ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikäänkuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta
3:6 joka myös on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen; sillä kirjain kuolettaa, mutta Henki tekee eläväksi.

Joh. 1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
1:2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
1:3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.
1:4 Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
1:5 Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.
1:6 Oli mies, Jumalan lähettämä; hänen nimensä oli Johannes.
1:7 Hän tuli todistamaan, todistaaksensa valkeudesta, että kaikki uskoisivat hänen kauttansa.
1:8 Ei hän ollut se valkeus, mutta hän tuli valkeudesta todistamaan.
1:9 Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.
1:10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
1:11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
1:13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
1:14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Tänä aamuna kun heräsin oli klo 5.00 unesta näin siis unta jossa profetoin kielillä, odotin saanko selityksen. Sitten unessa Pasi Turunen selitti ja otti minua kädestä kiinni ja puhui: Tämä käyty keskustelu on ollut niin sanottu Kylvö. Siinä selityksessä oli jotain muutakin, mutta varsinainen selitys jäi mieleen kun heräsin: KYLVÖ! Sitten mietin, mitähän tuo oikein tarkoittaa:Miettiessäni unta, tuli sanat henkeeni: Joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.

Gal. 6:8 Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.

Koen, että tässä on herätetty suomalaisia miten kukin reagoi tähän kirkkauden ilmapiiriin. Toiset arvostelee - toiset perustelee Jumalan sanalla.

Jumala on sanassaan ilmoittanut kaiken, se ei muutu, mutta ymmärrys lisääntyy kun tutkimme Sanaa ja Pyhä Henki avaa mitä sana sisältää.

Dan. 12:4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.

Olin juuri saanut luetuksi David Herzogin kirjan: Kirkkauden Invaasio. Ja siinä puhuttiin mm. siitä, että kun menet nukkumaan rukoile, että Jumala antaa rauhallisen ja levollisen yön sekä Jumala antaisi unia ja ilmestyksiä. Ja kun saat niitä, niin kirjoita ne ylös. Tein näin eilen illalla ja heti samana yönä näin tällaisen profeetallisen unen, sain myös kirjoitettua sen heti muistiin. Ja nyt voin nähdä tuloksia siitä, kun olin uskollinen.

Me elämme nopeutuvassa tahdissa olevaa herätyksen ja kirkkauden aikaa. Jumala ilmestyy tavalla ja toisella meidän elämässämme. Olemmeko me kuuliaisia Hänen äänelleen ja siunaammeko toisia vai rupeammeko väittelemään toisten kanssa.

Jumala puhui jo aiemmin eli noin viikko sitten, että katsokaa ennenkaikkea Jeesukseen! Pysykää Hänessä ja etsikää Jumalan kasvoja! Haluan itse olla juuri tuossa asenteessa mukana, ja etsiä Jumalan tahtoa elämässäni!

1 kommentti:

Savorginal kirjoitti...

Olin pitämässä pienimuotista hengellistä tilaisuutta, jonka koin laskeutuneen minule hoidettavaksi. Tulin sieltä iloisena pois, vaikka odotin että tilaisuuteen olisi saapunut enemmän henkilöitä. Olin iloinen siitä, vaikka siellä olisi ollut VAIN yksikin henkilö. Hetki ennen nukkumaanmenoa pysähdyin tietokoneelle, ja siinä kiittelin Jeesusta että olin saanut palvella häntä, ja sanoin että haluan palvella häntä niillä valmiuksilla mitä minulla on. Sitten koin, että minun pitää hakea hakusanalla David Herzog, löysin Youtube videon/TV7, jossa David puhuu kirkkaudesta. Katselin sen,oli puhutteleva. Sitten hain jollain haulla lisää, ja tupsahdin K.P sivuillesi. Luin viimeisimpiä viestejäsi, ja laitan sivustosi suosikkeihin talteen. Siunausta ja Herran kirkkautta K.P Sinulle. Nyt rukouksen hengessä nukkumaan!! Tämä oli tarkoitettu tänä iltana minulle. Amen. Amen. Amen