Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tahdotko tulla terveeksi?"

Joh. 5:6 Kun Jeesus näki hänen siinä makaavan ja tiesi hänen jo kauan aikaa sairastaneen, sanoi hän hänelle: "Tahdotko tulla terveeksi?"

Tänään evankelioidessamme Helsingin Kampissa, kolmen nuoren naisen puolesta he eivät halunneet parantua, olivat kuuroja, vain laitteen avulla kuulivat. Halusivat kyllä pelastua ja rukoilivat pelastusrukouksen.
Jeesus lunasti/sovitti koko paketin: synnit ja sairaudet. Mutta kaikki eivät jostain syystä tahdo joko pelastua ja tai parantua. Siksi Jeesuskin kysyi: Tahdotko tulla terveeksi? Jeesus ei tahdo pakottaa ketään parantumaan. Emme mekään pakottaneet heitä ottamaan vastaan parantumista.

Evankelioidessani erästä naista, hän ei halunnut pelastua, mutta ei tahtonut myöskään parantua. Kun kysyin mikä vaivaa kun tarvitsi tukea liikkuakseen? hän sanoi: Nilkka on murskana. Ihmettelin, kun ei antanut rukoilla nilkan parantumista.

Matt. 4:23 Ja hän kierteli kautta koko Galilean ja opetti heidän synagoogissaan ja saarnasi valtakunnan evankeliumia ja paransi kaikkinaisia tauteja ja kaikkinaista raihnautta, mitä kansassa oli.


Jes. 52:7 Kuinka suloiset ovat vuorilla ilosanoman tuojan jalat, hänen, joka julistaa rauhaa, ilmoittaa hyvän sanoman, joka julistaa pelastusta, sanoo Siionille: "Sinun Jumalasi on kuningas!"

Jes. 61:1 Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta,

Luuk. 6:19 Ja kaikki kansa tahtoi päästä koskettamaan häntä, koska hänestä lähti voima, joka paransi kaikki.

Ap.t. 10:38 te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa.


Meille on myös annettu valta rukoilla pelastumista sekä parantumista ihmisille. Sillä Raamattu sanoo:
Mark.16:15-20 15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."
19 Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle.
20 Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta


Tästä linkistä löydät Raamatun opetusta eri aiheista, myös uskon perusteista, Pyhästä Hengestä jne.

Andres Bisonni Ministries

Vielä klo 17.00 tänään 27.3 näkyy video Ja myöhemmin TV7:n kautta Pyhän Hengen ilta 26.3.2013 Katsomisen arvoinen aihe.

Ei kommentteja: