Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Sukupuolineutraalius, onko sitä?



Onko sukupuolineutraali avioliitto oikein Jumalan silmissä? Mielestäni se on ehdottomasti EI. Tässä linkissä on kannanotto ko. aiheeseen. ("Tämän iltapäivän tilaisuuden otsikkoon Sukupuolineutraali avioliittolaki – Kyllä vai ei? vastaan omassa puheenvuorossani, että ”ei”.")

Lisäys: "VIERASKYNÄ: Tasa-arvo ja sukupuolineutraali avioliitto (kirjoittanut: Mirjami Ivanov)"

Mitä Raamattu sanoo tästä aiheesta? 1Moos. 1:26-28 Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat."
Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät
Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa
ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet."
1 moos.1:31 Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää.

Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät ja sanoi: Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää. Vain mies ja nainen yhdessä voi lisääntyä. Avioliitto on siis Jumalan antamana miehen ja naisen välinen liitto. Ei mies ja mies voi lisääntyä tai nainen ja nainen yhdessä liittyen voi lisääntyä. Se on luonnon vastaista.

Raamattu varoittaa yhtymästä mies-miehen kanssa:
Room. 1:24-27 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.


Tämän päivän trendinä on sitten tämä sukupuolineutraalius, joka on täysin Raamatun vastaista. Tämän maailman ruhtinas yrittää taivuttaa lakeja puolelleen tasa-arvon nimissä. Voi, miten pahaksi maailma on tullut, Sodoman ja Gomoran kaltaiseksi!
Yritetään sumentaa miehen ja naisen välinen suhde. Ettei muka ole miestä tai naista???
Perkeleen katalat juonet lisääntyvässä määrin ovat saaneet elokuvien ja median välityksellä ihmisten mielet sokaistumaan. Hollyvood saa aikaan lisääntyvää pahoinvointia maailmassa.

Lisäys keskusteluun:

Psykiatri joka auttoi homoja parantumaan

Artikkeleita aiheesta: Mieheksi ja naiseksi

1 Moos.1:28-32 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.


Room.6:19-23 Minä puhun ihmisten tavalla teidän lihanne heikkouden tähden. Sillä niinkuin te ennen annoitte jäsenenne saastaisuuden ja laittomuuden palvelijoiksi laittomuuteen, niin antakaa nyt jäsenenne vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.
Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta.
Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema.
Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä.

Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme

Room.10:13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

Kirjoita nimesi adressiin:

Uutisia kotimaasta.

Muutos on mahdollisuus!

Kuuntele: Kertomus miehestä, joka muuttui uskoon tultuaan

"IRR-TV Kohukampanja" Mahdollisuus muutokseen!

Irr-Tv


Presidentti Sauli Niinistön tervehdys

Viihdy sivulla ja kuuntele!

Etiopia

Ei kommentteja: