Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Obama vierailulla Israelissa 20-22.2013


Obama vierailulla Israelissa, kuvat suora netti-lähetys Israelista.
Ylen uutinen:

MTV-uutisoi

Israel Update:

Helsingin Sanomat: "Yhdysvallat on ylpeänä Israelin rinnalla sen voimakkaimpana liittolaisena ja suurimpana ystävänä", Obama sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan. Yhdysvaltain ja Israelin liitto on hänen mukaansa "ikuinen".


Live-suora



Eräs linkki

5 Moos.33:12 Benjaminista hän sanoi: "Herran rakkaana hän asuu hänen turvissansa; Herra suojelee häntä aina ja asuu hänen kukkulainsa välissä."
33:13 Ja Joosefista hän sanoi: "Herra siunatkoon hänen maansa kalleimmalla, kasteella, joka tulee taivaasta, kalleimmalla, mikä tulee syvyydestä alhaalta,
33:14 kalleimmalla, minkä aurinko antaa, kalleimmalla, minkä kuun vaiheet tuottavat,
33:15 kalleimmalla, mikä tulee ikuisten vuorien huipuilta, kalleimmalla, mikä tulee ikikukkuloilta,
33:16 kalleimmalla, minkä maa kasvaa, ja kaikella, mitä siinä on, ja mielisuosiollaan, hän, joka pensaassa asui. Ne laskeutukoot Joosefin pään päälle, hänen päälaellensa, hänen, joka on ruhtinas veljiensä joukossa.

Herra siunatkoon Israelia: Ps. 134:3 Herra siunatkoon sinua Siionista, hän, joka on tehnyt taivaan ja maan.


4 Moos.6:22 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
6:23 "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille:
6:24 Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua;
6:25 Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen;
6:26 Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.
6:27 Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä."


Jer. 31:23 Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Vielä kerran sanotaan Juudan maassa ja sen kaupungeissa, kun minä käännän heidän kohtalonsa, tämä sana: 'Herra siunatkoon sinua, sinä vanhurskauden asuinsija, sinä pyhä vuori.'


Israel UbdateLainaus kirjoituksesta 22.3.2013: "Obama höysti varsinaisen sanomansa nuorten mieltä nostattavilla viittauksilla saavutuksiin, mihin tämä nuori kansa on pystynyt, mutta sen perussävy oli suora lainaus marxilaisen ideologian edustajan ja yhteisöorganisoijan Saul Alinskyn tekstistä: ”Maailma sellaisena kuin se on, tulee muuttaa sellaiseksi, kuin sen tulisi olla”, mitä hän esittelee kirjassaan ”Radikaalin ohjekirja” (Rules for Radicals), kuten WND:n kolumnisti Aron Klein kertoo artikkelissaan. Alinsky viittaa siinä maailman ensimmäiseen kapinalliseen Luciferiin todeten, että muutoksen täytyy alkaa sisältäpäin eikä ulkopuolelta."

Jälkikirjoitus: Taisi Obaman vierailu olla yhtä näytöstä poliittiselle johdolle, mutta opiskelijoille kiihotusta korkeimmalta tasolta. Kiihotusta, niin kuin vaatimaan muutosta politiikkaan. Kyllä Israel mielestäni tarvitsee turvallisen maan omilleen - siis juutalaisille -, jonne ei mikään toinen valtio voi jatkuvasti hyökätä raketeillaan.


Ei kommentteja: