Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen


Hauta on tyhjä!

Pääsiäisestä:

3Moos. 23:5 Ensimmäisessä kuussa, kuukauden neljäntenätoista päivänä, iltahämärässä, on pääsiäinen Herran kunniaksi.

Joh. 11:55 Mutta juutalaisten pääsiäinen oli lähellä, ja monet menivät maaseudulta ylös Jerusalemiin ennen pääsiäisjuhlaa, puhdistamaan itsensä.

Matt. 26:2 "Te tiedätte, että kahden päivän perästä on pääsiäinen; silloin Ihmisen Poika annetaan ristiinnaulittavaksi."

Matt. 20:18 "Katso, me menemme ylös Jerusalemiin, ja Ihmisen Poika annetaan ylipappien ja kirjanoppineitten käsiin, ja he tuomitsevat hänet kuolemaan
Matt. 20:19 ja antavat hänet pakanoille pilkattavaksi ja ruoskittavaksi ja ristiinnaulittavaksi, ja kolmantena päivänä hän on nouseva ylös."
Englanti (ASV 1901)
26:2 Ye know that after two days the passover cometh, and the Son of man is delivered up to be crucified.

Luuk. 24:46 Ja hän sanoi heille: "Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista,

Ap.t. 10:40 Hänet Jumala herätti kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä,
10:41 ei kaikelle kansalle, vaan Jumalan ennen valitsemille todistajille, meille, jotka söimme ja joimme hänen kanssaan sen jälkeen, kuin hän oli kuolleista noussut.
10:42 Ja hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että hän on se, jonka Jumala on asettanut elävien ja kuolleitten tuomariksi.
10:43 Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta."

Ap.t. 26:23 että nimittäin Kristuksen piti kärsimän ja kuolleitten ylösnousemuksen esikoisena julistaman valkeutta sekä tälle kansalle että pakanoille."


Mahdollisuus muutokseen:


Beckhamin operoinut lääkäri rukoilee
Sakari Orava

Joh. 14:3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

1Tess. 4:13-18 13 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. >> Jakeen lisätiedot
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
17sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla


Ap.t. 2:21 Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'

Ruotsi (1917)
2:21 Och det skall ske att var och en som åkallar Herrens namn, han skall varda frälst.'

Englanti (ASV 1901)
2:21 And it shall be, that whosoever shall call on the name of the Lord shall be saved.



Puutarhahaudalla

Ps. Tänään Kiirastorstaina - sain viedä evankeliumin sanoman eräälle naiselle, joka on muslimin kanssa naimisissa. Hän antoi halukkaasti elämänsä Jeesukselle! Kiitos Jeesus! Rukoilin myös sairaudesta parantumista hänelle. Koin jo viikkoja sitten, että heille täytyy antaa kirja ja muuta materiaalia luettavaksi. Vein Yksi ainoa elämä kirjan sekä dvd:n, jossa puhuu entinen muslimi, joka tuli uskoon. Herra tekee ihmeitä tänään! Jeesus kuoli jokaisen ihmisen puolesta - antaakseen iankaikkisen elämän - jos uskot ja tunnustat syntisi hänelle. Raamattu sanoo: Jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä - Jeesusta- pelastuu!

Niilo Yli-Vainio puhuu

Ei kommentteja: