Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 27. lokakuuta 2012

Katuevankeliointia

Mainos

Reach Finland

Tänään 27.10.2012 klo 12-14 olimme taas RBI- Raamattukoululaiset innolla evankelioimassa kadulla Leppävaarassa. Tähänhän oikein innostuu, sillä tänäänkin sain rukoilla viiden ihmisen kanssa pelastusrukouksen. Kaikkiaan tänään antoi elämänsä Jeesukselle 24 ihmistä.
Ja huomenna menemme River Helsinki kokoukseen kiittämään ja ylistämään Jumalaa! On mahtavaa olla mukana sadonkorjuussa.
Raamattuhan kehoittaa evankeliumissa Mark. 16:15,16 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.


Me emme tuomitse ketään, vaikka ei rukoilisikaan pelastusrukousta - me vaan julistetaan evankeliumia. Kaikki valta kuuluu Jumalalle, ja siitähän tuo sanan kohta myös kertoo.

Totuus tekee vapaaksi, Joh. 8:32 ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi."Joh. 7:7 Teitä ei maailma voi vihata, mutta minua se vihaa, sillä minä todistan siitä, että sen teot ovat pahat

Kerron sinulle mitä Raamatussa tästä sanotaan. Siellä sanotaan, että:
"Kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla, ja että synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme. Raamattu sanoo myös, että jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu."

Muuten marraskuussa on tulossa Tulikonferenssi Helsinkiin. Laita tämä ehdottomasti jo nyt kalenteriisi ja varaa aikaa Pyhän Hengen läsnäolossa olemiseen! Pääpuhujana on tulisieluinen puhuja Corey Erman.
15.11 - 18.11.2012, jossa puhuu Corey Erman, Turkish Revival Ministries.
15-17.11.2012 Palvelutalolla Salomonkatu 17 D 2 krs. Kokousajat ovat To-Pe klo 18.00 ja La 10:30 & 17:00. ja 18.11.2012 River Helsinki Glo-Hotelli Sello Leppävaarankatu 1 Espoo 9 krs. 9.30 englanninkielinen ja 12.00 suomenkielinen.

Hyvää alkavaa viikkoa ja siunausta jokaiselle!

Happy new week and a blessing for everyone!

Gott nytt vecka och en välsignelse för alla!

С новым неделю и благословением для всех!

Happy new Woche und ein Segen für alle!

שמח שבוע חדש וברכה לכולם!

Hea algavat nädalat ja õnnistust igale!

Feliz semana nueva y una bendición para todo el mundo!

Mutlu yeni hafta ve herkes için bir nimet!

Ei kommentteja: