Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 23. lokakuuta 2012

Oletko valmis?

Tulikonferenssi Helsingissä!

Leppoisan päivän aikana kirjoitettu puhtaaksi Raamattukoulun anti eiliseltä päivältä, ja illalla vielä suloinen Samu-poika isin ja äidin kera kylässä. Talvirenkaatkin saivat kyytiin...kohta taas unten maille...heräämään uuteen armonpäivään - ellei tempaus tms. tapahdu sitä ennen. Oletko valmis?

Luuk. 24:18 Ja toinen heistä, nimeltä Kleopas, vastasi ja sanoi hänelle: "Oletko sinä ainoa muukalainen Jerusalemissa, joka et tiedä, mitä siellä näinä päivinä on tapahtunut?"
24:19 Hän sanoi heille: "Mitä?" Niin he sanoivat hänelle: "Sitä, mikä tapahtui Jeesukselle, Nasaretilaiselle, joka oli profeetta, voimallinen teossa ja sanassa Jumalan ja kaiken kansan edessä.
24:26 Eikö Kristuksen pitänyt tätä kärsimän ja sitten menemän kirkkauteensa?"
24:44 Ja hän sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja
psalmeissa."
24:45 Silloin hän avasi heidän ymmärryksensä käsittämään kirjoitukset.
24:51 Ja tapahtui, että hän siunatessaan heitä erkani heistä, ja hänet otettiin ylös taivaaseen.
Ap.t. 1:11 ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."
1Tess. 4:16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa
4:18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.


Israel Jumalan silmäterä


Tänä aamuna tapahtunutta: Päivä tuo valtava, kun saan Herran kohdata, päivä tuo ihana on tuleva. Tämä laulu soi hengessäni kun heräsin. Mahtavaa Herran kohtaamisen odotusta. Eilisiltana kirjoitin tempaamisesta ja se jäi henkeeni. Tietoiseksi tulevasta, siitä mikä meitä odottaa, kun kuljemme odottaen Herran paluuta. Meidät temmataan pilviin ja niin saamme aina olla Hänen kanssaan. Sairaus poissa on...laulu soi vieläkin...hyvää loppuviikkoa!

Kol. 3:16 Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.


1Kor. 14:15 Kuinka siis on? Minun on rukoiltava hengelläni, mutta minun on rukoiltava myöskin ymmärrykselläni; minun on veisattava kiitosta hengelläni, mutta minun on veisattava myöskin ymmärrykselläni.

Ef. 5:19 puhuen keskenänne psalmeilla ja kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten ja laulaen sydämessänne Herralle




Ei kommentteja: