Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 1. lokakuuta 2012

Uskossa eteenpäin

Room. 4:20 mutta Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt, vaan vahvistui uskossa, antaen kunnian Jumalalle,
Room. 5:2 jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.


Olemme astuneet täydellisesti uskon varaan. Annamme kaiken kunnian Hänelle, joka kaiken näkee ja vaikuttaa.
Uskossa katseen nostamme - uskossa ojentaudumme - ...
Näin laitamme kaiken toivomme ja uskomme Häneen - Jumalaan ja Isään Jeesuksen nimessä.

Sunnuntaina sattui tapaus - olimme junassa matkalla Espooseen. Vastapäisessä penkissä istui mies, joka kysyi oletteko kirkkoon menossa? Siihen saimme vastata kyllä olemme, River Helsinki seurakuntaan ja annoimme käyntikortin. Siitä kehkeytyi keskustelu ja mihin me uskomme. Saimme todistaa luontevasti uskostamme. Toinenkin mieshenkilö sai samalla todistuksen. Vaikka hän ei osallistunut varsinaisesti keskustelun kulkuun.

Tänään istuessamme S-Pankin odotushuoneessa Tikkurilassa ja viereen istuutui naishenkilö. Hyräilin hiljaa laulua: Uskossa vastaanotamme - uskossa ojentaudumme...
Nainen katsoi ja alkoi puhua: Älä lopeta laulua kuulostaa hyvältä, ja siitä alkoi taas keskustelu Jeesuksesta...

Näin me voimme olla siunaus, liikkuessamme jokapäiväisillä asioilla. Ei edes tarvitse itse alkaa puhua - vaan ihmiset alkavat itse keskustella.
Rukoukseni onkin, että saisin olla Hänen (Jeesuksen) käytössä kaikkialla missä liikunkin.

Näin me uskossa ojentaudumme Jumalaan Kaikkivaltiaaseen, joka antaa voiman kulkea tätä matkaa.

Ole siunattu lukiessasi ja rohkaistu itsekin olemaan elävinä kivinä tämän ajan keskellä. Jumalalla on suuremmoinen suunnitelma myös sinun kohdallasi.

Onko kukaan kertonut sinulle, että Jumala rakastaa sinua ja että Hänellä on suunnitelma elämääsi?
Jos kuolisit nyt, niin tiedätkö varmasti meneväsi taivaaseen?
Kerron sinulle mitä Raamatussa tästä sanotaan. Siellä sanotaan, että: Kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla, ja että synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme. Raamattu sanoo myös, että jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu.


…, Jos haluat vastaanottaa sen lahjan, joka Jumalalla on sinulle tänään, niin sano tämä rukous ääneen: JEESUS TULE SYDÄMEENI. ANNA SYNTINI ANTEEKSI. KIITOS, ETTÄ KUOLIT PUOLESTANI. USKON, ETTÄ NOUSIT YLÖS KUOLLEISTA JA ETTÄ TULET JÄLLEEN TAKAISIN MINUA VARTEN. TÄYTÄ MINUT PYHÄLLÄ HENGELLÄ. ANNA MINULLE HÄTÄ SIELUISTA. JA NÄLKÄ SINUN ASIOITASI KOHTAAN. OLEN NYT PELASTUNUT, OLEN UUDESTISYNTYNYT, OLEN SAANUT SYNTINI ANTEEKSI JA MATKALLA TAIVAASEEN, KOSKA JEESUS ASUU SYDÄMESSÄNI. KIITOS JEESUS!

Kun pyysit Jeesusta sydämeesi ja antamaan sinulle anteeksi, Hän kuuli sinua ja teki sen. Jumalan palvelijana julistan kaikki sinun syntisi anteeksi annetuksi. Muista aina kääntyä Jumalan puoleen eikä pois Hänestä, sillä Hän rakastaa sinua ja Hänellä on hyvä suunnitelma elämällesi.

Ei kommentteja: