Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ilosanoman julistamista

Jotenkin vastustus evankeliointia kohtaan tuntuu fyysisessä olemuksessa, flunssa ei tahdo millään jättää minua. Sitkeästi vain riippuu kiinni, mutta en anna sen vaikuttaa elämääni.
Lauantaina taas menimme Leppävaaraan Sellon ympärille evankelioimaan, meitä oli yhteensä 10 henkilöä. Ja satoa myös saatiin Jumalan aittoihin, 53 henkilöä rukoili pelastusrukouksen, kiitos Herralle!

Mark.16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
16:16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.


Siinä on kehoitusta jokaiselle uskovalle, mennä kaikkeen maailmaan ja...
Lähtiessä kotoa tuntui, ettei jaksaisi, mutta kuitenkin lähdin ja oli ilo olla mukana. Jumala antaa voiman siihen tilanteeseen, kun lähtee liikkeelle hänen asioita hoitamaan.
Ap.t. 1:8 vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka."

Tässä ei olekkaan kysymys niin paljon minun voimastani, vaan Pyhän Hengen voimasta! Minä en voi tehdä mitään, jos Pyhä Henki ei ole kanssani. Enkä voi ketään pelastaa, mutta Jumala voi. Ja Hän tekee sen Pyhän Hengen kautta ihmisten sydämessä. Me puhutaan heidän hengelleen ilosanomaa ja Pyhä Henki vaikuttaa tahtomista ja tekemistä.

Kiitos Jeesukselle, että saan olla mukana levittämässä evankeliumia Suomalaisille ja aina maan ääriin saakka.

Tänä lauantaina sattui kohdalleni useita nuoria/lapsia, jotka ottivat ilosanoman vastaan sydämeensä, siitä olen erityisen iloinen.

Keskiviikkona olimme mukana Sadonkorjuujuhlassa, jossa oli paljon lapsia. Sadonkorjuujuhla oli pastoripariskunnan kodissa ja pihapiirissä. Monet lapset ottivat Jeesuksen sydämeensä.

Tässä kuussa River Helsinki järjestää Tulikonferenssin, johon pääpuhujavieraaksi tulee pastori Corey Erman Turkista.
Tähän konferenssiin kehoitan tulemaan ja varaamaan sen jo nyt kalenteriin. Uskon, tämän konferenssin muuttavan sinun näkemystäsi siitä, mitä on kulkea polttava tuli sydämessä.


Konferenssi pidetään Helsingissä Kampin Autotalolla Salomonkatu 17 D, 2 kerros To 15 - Pe 16.11.2012 klo 18.00 La 17.11.2012 klo 12:00 & 17:00 Sunnuntaina 18.11.2012 normaalit kokoukset Glo-Hotelli Sellossa 9 kerros Leppävaarankatu 1 Espoo

Glo-Hotellin hissillä 9 kerrokseen ja pääsee suoraan kokoustilaan.
Siunausta viikonloppuun sekä alkavaan viikkoon!


Ei kommentteja: