Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 12. lokakuuta 2012

Rauhan asiallako?

Palestiinalaishallinnon johtaja Mahmud Abbas ei ole rauhan asialla, koska käyttäytyy kuin vihollisvaltio. En siitä tämän enempää, mutta lue tuosta linkistä, mitä siitä kerrotaan.

1 Tess.35:2,3 2 sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.


"Gazan terroristiryhmät laukaisivat maanantaiaamuna noin 55 rakettia ja sinkoa Israelin eteläosia kohti. Ammukset putosivat Eshkolin aluehallinnon yhteisöihin"

Jatkuvaa hyökkäystä Israelia kohtaan. Josta; ainakaan Suomen Media ei puhu mitään. Vasta sen jälkeen jos Israel ampuu takaisin - se mediassa muistetaan ja uutisoidaan. On kyllä mielestäni puolueellista uutisointia. Maailma ajattelee näin, se ei tunne totuutta:
Joh. 14:17 totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva.1Kor. 2:14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.1Kor. 1:21
Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,


". EGYPTIN muslimiveljeskunnan ”korkein kaitsija”, hengellinen johtaja sheikki Mohammed Badie kutsui puheessaan torstaina muslimeja aloittamaan pyhä sota Jerusalemin vapauttamiseksi Israelin hallinnon alta.
”Jerusalem on islamilainen – eikä kellään ole oikeutta tehdä mitään sitä koskevia sopimuksia”, hän totesi viikoittaisessa puheessaan seuraajilleen, kuten AFP raportoi.
”Jihad (pyhä sota) on muslimien velvollisuus Jerusalemin palauttamiseksi”, hän selitti lisäten, ettei YK voi sopimuksillaan saada Jerusalemia vapautetuksi."

Jerusalem ei ole islamilainen kaupunki, se on Jumalan lupauksen mukaisesti Israelin ikuinen kaupunki.
2 Moos.12:24 Noudattakaa tätä; se olkoon ikuinen säädös sinulle ja sinun lapsillesi.
12:25 Ja kun te tulette siihen maahan, jonka Herra on teille antava, niinkuin hän on sanonut, niin noudattakaa näitä menoja.
1Moos. 17:8
ja minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi sen maan, jossa sinä muukalaisena asut, koko Kanaanin maan, ikuiseksi omaisuudeksi; ja minä olen heidän Jumalansa."

Laillinen oikeus asua.
"RAPORTIN mukaan Israel ei miehittänyt Jordanian miehityksestä vapauttamiaan Juudean ja Samarian alueita, vaan lopetti Jordanien miehityksen alueilla,jotka kansainvälisissä päätöksissä ja dokumenteissa oli määritelty kuuluviksi juutalaisten kansalliseen kotimaahan. Siten juutalaiset voivat rakentaa kaikkialle Juudean ja Samarian alueilla hankittuaan suunnitelmilleen asianmukaisen rakennusluvan."

Katso linkistä koko asiakokonaisuus.

"Kun luotamme Jumalan uskollisuuteen, uskomme, että Hän tarkoittaa, mitä Hän sanoo ja tekee, mitä Hän on luvannut.

Yli 80% Vanhan testamentin profetioista ja lupauksista on jo täyttynyt - kirjaimellisesti."

Jumala on uskollinen, sillä Hän ON liiton Jumala. 1Moos. 15:18 Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton, sanoen: "Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan, Egyptin virrasta aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka:

Tämä Israelin maa on suurempi kuin mitä tänä päivänä oletetaan olevan. Edellä oleva Raamatun paikka lupaa sen olevan Egyptin virrasta aina Eufratvirtaan saakka.
1Moos. 17:7 Ja minä teen liiton sinun kanssasi ja sinun jälkeläistesi kanssa, sukupolvesta sukupolveen, iankaikkisen liiton, ollakseni sinun ja sinun jälkeläistesi Jumala,

"Eufrat (arabiaksi: الفرات‎: al-Furāt , turkiksi: Fırat, akkadiksi : Purātu, sumeriksi: BU-RA-NU-NU) on noin 2 780 kilometriä pitkä joki, joka virtaa Turkin alueelta Syyrian ja Irakin läpi Persianlahteen. Sen itäpuolella virtaa runsasvetisempi Tigris, jonka kanssa Eufratilla on yhteinen loppujuoksu Shatt al-Arab. Näiden kahden joen mukaan Mesopotamia eli Kaksoisvirtainmaa on saanut nimensä."

Eufrat-virta on siis 2780 km pitkä joki, joka virtaa Turkin, Syyrian ja Irakin läpi Persianlahteen



Hes. 47:9
Ja kaikki elolliset, kaikki, jotka liikkuvat, virkoavat elämään kaikkialla, mihin tämä kaksoisvirta tulee. Ja kaloja on oleva hyvin paljon; sillä kun nämä vedet sinne tulevat ja vesi paranee, niin kaikki virkoaa elämään, minne vain virta tulee.



Hesekiel:47
1 Sitten hän vei minut takaisin temppelin ovelle. Ja katso, vettä kumpusi temppelin kynnyksen alta itään päin, sillä temppelin etusivu oli itää kohti. Ja vesi juoksi alas temppelin oikeanpuolisen sivuseinämän alitse, alttarin eteläpuolitse.
2 Sitten hän toi minut ulos pohjoisportin kautta ja kierrätti minut ulkopuolitse ulkoportille, joka antoi itää kohden; ja katso, vesi virtasi oikeanpuoliselta sivuseinämältä päin.
3 Mennessänsä itää kohti mies, mittanuora kädessään, mittasi tuhat kyynärää ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli nilkkoihin asti.
4 Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli polviin asti. Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä poikki: vettä oli lanteisiin asti.
5 Sitten hän mittasi tuhat: tuli virta, jonka poikki minä en voinut käydä, sillä vesi nousi uimavedeksi, virraksi, josta ei voinut käydä poikki.
6 Niin hän kysyi minulta: "Oletko nähnyt, ihmislapsi?" ja kuljetti minua ja toi takaisin pitkin virran rantaa.
7 Mutta kun minä tulin takaisin, niin katso: virran rannalla kasvoi hyvin paljon puita molemmilla puolin.
8 Ja hän sanoi minulle: "Nämä vedet juoksevat itäiselle alueelle, virtaavat alas Aromaahan ja tulevat mereen; niiden jouduttua mereen vesi siinä paranee.
9 Ja kaikki elolliset, kaikki, jotka liikkuvat, virkoavat elämään kaikkialla, mihin tämä kaksoisvirta tulee. Ja kaloja on oleva hyvin paljon; sillä kun nämä vedet sinne tulevat ja vesi paranee, niin kaikki virkoaa elämään, minne vain virta tulee.
10 Ja kalastajia seisoo sen rannalla. Een-Gedistä Een-Eglaimiin asti se on oleva yhtä verkkoapajaa. Siinä on kaikenlaisia kaloja, aivan kuin suuren meren kaloja, hyvin paljon.
11 Sen rämeet ja lätäköt eivät parane: ne jätetään suolan valtaan.
12 Mutta virran varrella, sen molemmilla rannoilla, kasvaa kaikkinaisia hedelmäpuita. Niistä eivät lakastu lehdet eivätkä lopu hedelmät: joka kuukausi ne kantavat tuoreet hedelmät, sillä niitten vedet juoksevat pyhäköstä, ja niitten hedelmät ovat ravitsevaiset ja niitten lehdet parantavaiset.
13 Näin sanoo Herra, Herra: Tämä on raja, jonka mukaan teidän on jaettava maa perintöosiksi kahdelletoista Israelin sukukunnalle - Joosef saakoon kaksi osaa -.
14 Ja te saatte siitä perintöosan jokainen kohdaltansa; sillä minä olen kättä kohottaen luvannut antaa sen teidän isillenne, ja niin tämä maa tulee teille perintöosaksi.
15 Tämä on maan pohjoispuolinen raja: Suuresta merestä Hetlonin tietä siihen asti, mistä mennään Sedadiin.
16 Hamat, Beerota, Sibraim, joka on Damaskon alueen ja Hamatin alueen välissä, keskimmäinen Haaser, joka on Hauranin rajalla;
17 ja näin menee raja merestä Hasar-Eenoniin - Damaskon alue jää pohjoiseen ja pohjoiseen myös Hamatin alue. Tämä on pohjoispuoli.
18 Sitten itäpuoli: Hauranin ja Damaskon välistä sekä Gileadin ja Israelin maan välistä, Jordania pitkin. Mitatkaa se rajasta Idänmereen. Tämä on itäpuoli.
19 Sitten eteläpuoli, päivään päin: Taamarista Meriban veteen, joka on Kaadeksessa, Puroon ja Suureen mereen. Tämä on päivänpuoli, etelään päin.
20 Sitten länsipuoli: Suuri meri rajasta sen paikan kohdalle, mistä mennään Hamatiin. Tämä on länsipuoli.
21 Jakakaa tämä maa keskenänne Israelin sukukuntien mukaan.
22 Ja arpokaa se perintöosiksi itsellenne ja muukalaisille, jotka asuvat teidän keskuudessanne ja ovat synnyttäneet lapsia teidän keskuudessanne. Olkoot he teille samanarvoisia kuin maassa syntyneet israelilaiset: he saakoot arvalla perintöosan Israelin sukukuntain keskuudessa teidän kanssanne.
23 Missä sukukunnassa muukalainen asuu, siinä antakaa hänelle perintöosa, sanoo Herra, Herra."

Puhetta Estelle-laivan matkasta
Miten voikaan olla typerää toimintaa jopa suomalaisilta. Jos haluaisi todella auttaa - menisivät viemään syyrialaislle apua - siellä on kärsimystä jo liian kanssa.

Lainaus eräästä artikkelista:

"(T). IDF Reports: NO HUMANITARIAN AID on Estelle Ship.

The IDF has confirmed that the boat which sought to break Israel’s naval blockade on Gaza had no humanitarian aid on board.

The IDF has confirmed that there was no humanitarian aid whatsoever on the Estelle, the boat which sought to break Israel’s naval blockade on Gaza.

Earlier on Saturday, Israeli troops boarded the boat, which was carrying 17 passengers, among them five parliamentarians from Europe and a former Canadian lawmaker. The IDF said the boarding was carried out only after “numerous calls to the passengers onboard” which went unanswered.

After the IDF takeover of the boat, which concluded peacefully, it was taken to the Ashdod airport, where it was inspected by Israeli officials and found to be carrying no humanitarian aid meant for Gazans, as its passengers had claimed.

A Defense Ministry official quoted by Channel 2 News on Saturday night called the participants of the latest Gaza flotilla “provocateurs motivated by hatred of Israel” and said that “their goal is not to provide humanitarian aid, but to discredit the country.” The official clarified that “all kinds of products and goods, except for weapons and other materials that may be used to harm Israeli citizens, are permitted to enter Gaza.”

The IDF also responded to the claim made by the leftist activists on board the Estelle that the Israeli blockade of Gaza violates international law by saying, “This policy was approved in a UN report after the Mavi Marmara incident, and it includes Israel’s right to act at sea to prevent the smuggling of weapons to terrorist organizations, as has already happened in the past.”

Prime Minister Binyamin Netanyahu praised the IDF on Saturday for its interception of the Estelle and said, “Even the people who were on the ship know that there is no humanitarian crisis in Gaza. Their entire objective was to create a provocation and blacken Israel’s name.”

He added, “If human rights were really important to these activists, they would sail to Syria. We will continue to take strong and determined action to defend our borders.”

Photo - The Estelle leaving for Gaza."

Google käännös aiheesta:

"(T). IDF Raportit: NO humanitaarisesta avusta Estelle Ship.


IDF on vahvistanut, että vene, joka pyrki murtamaan Israelin merivoimien saarto Gazan ollut humanitaarista apua aluksella.

IDF on vahvistanut, ettei humanitaarista apua mitenkään Estelle, vene joka pyrki murtamaan Israelin merivoimien saarto Gazan.

Aiemmin lauantaina, Israelin joukot nousivat veneeseen, joka kuljetti 17 matkustajaa, joukossa mahdollisuuden viiden parlamentaarikkojen Euroopasta ja kanadalainen entinen lainsäätäjä. IDF sanoi lennolle tehtiin vasta sen jälkeen, kun "lukuisia puheluita matkustajia laivalla", joka meni vastattu.

Kun IDF haltuunotto veneen, joka totesi rauhallisesti, se vietiin Asdodin lentokentälle, jossa se tarkastetaan Israelin virkamiesten ja todettiin kuljettaa mitään humanitaarista apua tarkoitettu Gazans, sillä sen matkustajat olivat väittäneet.

Puolustusministeriö virkamies lainaama Channel 2 News lauantaina kutsui osallistujat viimeisimmän Gazan laivue "provokaattorit motiivina viha Israelia", ja sanoi, että "heidän tavoite ei ole antaa humanitaarista apua, mutta huonoon maahan." Viralliset selvensi, että "kaikenlaisia ​​tuotteita ja tavaroita, lukuun ottamatta aseita ja muita materiaaleja, joita voidaan käyttää vahingoittaa Israelin kansalaisia, saavat saapua Gazaan."

IDF vastasi myös väitteen vasemmistolainen aktivistit aluksella Estelle että Israelin Gazan saarto rikkoo kansainvälistä lakia sanomalla, "Tämä politiikka hyväksyttiin YK: n raportissa jälkeen Mavi Marmara tapaus, ja se sisältää Israelin oikeutta toimia merellä estää aseiden salakuljetus terroristijärjestöihin, kuten on jo tapahtunut aikaisemmin. "

Pääministeri Netanjahu kehui IDF lauantaina sen kuuntelun Estelle ja sanoi: "Jopa ihmiset, jotka olivat laivalla tietää, että ei ole humanitaarista kriisiä Gazan. Koko Tavoitteena oli luoda provokaatio ja mustata Israelin nimen. "

Hän lisäsi, "Jos ihmisoikeudet olivat todella tärkeitä nämä aktivistit, he purjehtia Syyriaan. Jatkamme ottaa vahvan ja päättäväisen toiminnan puolustaa rajojamme. "

Photo - Estelle lähdössä Gazassa."

Eli laivassa ei ollut edes humanitäärista apua eli pelkkä propakandinen esitys, joka tuki terrorismia Gazassa.



Ei kommentteja: