Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 29. elokuuta 2022

Jeesus Kristus on Messias

Eija Kärkkäinen

Edellä kerrotaan, kuinka Pietari tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi (messiaaksi, voidelluksi) Luulisi, että Jeesus kehoittaisi, että nyt pojat levittäkää tietoa kaikille, mutta ei! Vakavasti varoittaen kielsi heitä puhumasta kenellekään. Miksi?
Seuraavat jakeet selittävät sen. Jokaisen tulee henkilökohtaisesti ottaa kantaa. Kieltää itsensä, ottaa ristinsä ja seurata Jeesusta.

Mitä ihmettä! Olemmehan tottuneet erityisesti viimeaikoina, että Kristinusko tuo menestyksen🤔 Millaisen? Sanotaanhan, että länsimainen menestyskin on juuriltaan kristillisyydestä peräisin.

Varmasti onkin, vaan onko menestys varallisuutta, hyvinvointia. Tuotahan me kaikki tavoittelemme ja pidämme hyvänä, eikö?

Mikä on siis todellisen menestymisen salaisuus? Se on kuvattu ko. jakeissa! Itsensä kieltäminen, ristin ottaminen.

Itsensä kieltäminen tarkoittaa, että ymmärtää olevansa itsessään Aatamin jälkeläinen, varsinainen syntitehdas, silloinkin, kun se pukeutuu sivistyneeseen nöyryyteen.

Kuka siis pelastaa tästä kuoleman ruumiista? On jo pelastanut!
Voideltu, Messias, Jeesus, Kristus, uudesti syntyminen, armosta, Jumalan lapseksi. Näin meistä tulee "uusi luomus", jonka voimasta kannamme ristiä, häpeää tämän maailman edessä. Mutta tietäen, että perimme valtakunnan, joka ei järky. Tämä on todellisen menestymisen salaisuus! 😇😍❤️

Ei kommentteja: