Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 14. marraskuuta 2020

Näkökyky on tärkeä!

Ei riitä, että näkee ainoastaan kauas, jos lähellä olevat asiat on itsestään selviä. Tai ne ovat pimennossa, eikä välitä selvittää niitä. Tämä profeetallinen kuva ihmisen toiminnassa on vakava asia, jos lähellä olevat asiat on pimennossa ja vain kauas näkyy selvästi.

On hyvä nähdä kauas, mutta on tärkeää nähdä mitä tapahtuu siinä ympäristössä missä elää ja toimii.

Ap.t. 8:9 Mutta ennestään oli kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri; Helposti voi syntyä sellainen kuva, että minä olen suuri, kun näen kaus, mutta ei huomaa, mitä lähellä tapahtuu.

Luuk. 8:17 Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.

Saarn. 12:14 Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa

1Tim. 5:25 samoin myös hyvät teot ovat ilmeiset, eivätkä nekään, jotka eivät ole ilmeisiä, voi salassa pysyä.

2Kor. 2:9 sillä sitä varten minä kirjoitinkin, että saisin nähdä, kuinka te kestätte koetuksen, oletteko kaikessa kuuliaiset.

Kiitos Jeesus, että annat meille jokaiselle oikeanlaista näkökykyä, joka tulee yksin sinulta Herra! Kiitos siitä, että huomioit meitä tässä asiassa. Haluamme nähdä kauas, mutta myös haluamme nähdä lähelle, mitä minun omassa lähipiirissäni tapahtuu, sillä sinun hyvä tahtosi on, että näemme lähimmäisemme.

Kiitos, että kuulet rukoukseni!

Ei kommentteja: