Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 2. marraskuuta 2020

Jumala on rakkaus ja hän rakasti meitä

5.4.2002 Jumala on rakkaus ja hän rakasti meitä, omia luotujaan. Hän armahti meitä, jotka olimme langenneet syntiin. Meillä ei ole tekoja, joiden kautta Jumala voisi pelastaa, vaan pelkästä armosta Jumala meidät pelasti. Ja me olemme saaneet vastaanottaa uskon kautta tämän kalliin lahjan. Ihmeellinen on uskon lahja. Lahja, jonka vain Jumala voi antaa meille. Pyhä Henki ikään kuin pehmittää meidän sydämemme vastaanottamaan pelastuksen lahjan, uskon Jeesukseen. Kun rukoilemme uskosta osattomien puolesta, me muokkaamme heidän sydämensä maaperää ja Pyhä Henki voi tehdä sen siellä sydämen maaperässä. Samalla tavoin kuin maanviljelijä muokkaa peltoaan, johon hän kylvää siemenensä. Me muokkaamme sydämen maaperää ja kylvämme siemenen Jumalan sanan, joka sitten antaa kasvun. Me ei voida antaa kasvua tälle siemenelle, emmekä viljan siemenelle. Vain Jumala voi antaa kasvun, Pyhän Hengen kautta. Piilossa, maan muhevassa mullassa, kasvaa taimi, joka sitten kasvaa korreksi ja tuottaa jyviä, antaen satakertaisen sadon. Samalla tavoin Ihmisen sydämeen kylvetty siemen, voi antaa satakertaisen sadon. Maalle annetaan myös vettä ja lannoitteita, että vilja kasvaa, samoin ihmisten puolesta rukoillaan ja opetetaan sanaa, että voi kasvaa Jumalan tuntemisessa. Sillä me olemme hänen tekonsa, hyviä töitä varten, Kristuksessa Jeesuksessa. Ja me vaellamme edeltä valmistetuissa teoissa, jotka Jeesus on edeltä valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.

Uudestisyntymisen kautta me saamme uuden identiteetin. Olemme uusia luomuksia. Meidän henki on uudistunut ja me olemme hengessä yhtä Jumalan kanssa. ”Rakennumme Jumalan asumukseksi Hengessä” Ef.2:22

Kulmakivenä itse Jeesus Kristus. Halleluja!
Marraskuussa 2005

Uni, jossa tulvavesi täytti koko Varkauden. Katselin Seurakuntamme ikkunasta ja vesi oli noussut portaille lähelle ovea. Mutta ei vielä ihan yltänyt sisälle asti.

3.12.2005

Uni, Ensin satoi vettä rankasti ja tuuli puhalsi vaakasuorassa tasossa. Sen jälkeen etelästä alkoi tulla tulipalloja, jotka lensivät pohjoista kohti Asuntomme yli. Katselin ikkunasta ja ihmettelin, etteivät ne pudonneet maahan. Jonkun ajan kuluttua tulipallot alkoivat tulla takaisin viuhkan muodossa ja niistä tippui tulta ympäriinsä sytyttäen maan tuleen. Vaikka oli juuri satanut kovasti vettä. Hengessä kävin siellä missä tulipallot olivat kääntyneet ja tuli oli muokannut maan. Maa oli aivan kuohkeaa, johon on helppo kylvää siementä. Herättyäni kyselin Jumalalta: Mitä tämä merkitsee? Sain vastauksen Luuk.12:49

12:49 ”Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt! ”

Eli Jumalan tuli alkaa tulla koko Suomen ylle ja herätys on tuleva voimalla.

5.12.2005

Uni, jossa vesi virtasi tulvimalla mäkeä ylös ja alas joka paikkaan. Se kasteli jalat märäksi, sillä ei ollut kuivaa paikkaa missään.

Tätä odotamme...

Ei kommentteja: