Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 17. huhtikuuta 2018

Herätyksen tuuli

Joh. 3:8 Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee; niin on jokaisen, joka on Hengestä syntynyt."

Ps. 135:7 hän, joka nostaa pilvet maan ääristä, tekee salamat ja sateen ja tuopi tuulen sen säilytyspaikoista;

Saarn. 11:5 Niinkuin et tiedä tuulen teitä etkä luitten rakentumista raskaana olevan kohdussa, niin et myöskään tiedä Jumalan tekoja, hänen, joka kaikki tekee.

1Kor. 2:11 Sillä kuka ihminen tietää, mitä ihmisessä on, paitsi ihmisen henki, joka hänessä on? Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki

Suuresta herätyksestä puhutaan ja siihen liittyvistä merkeistä. Herätystä tutkaillaan, mitä se mahtaa tarkoittaa tai miten se mahtaa tulla?

Me tiedämme sen, että herätys ei tule ihmisvoimin.
Mutta kuitenkin me ihmiset olemme välikappaleina herätyksessä - ja se onkin erityisen tärkeää, että ihmiset "heräävät" valvomaan!
Herätykseen kuuluu paljon erilaisia asioita.

Profetioita onkin tullut jo pidemmän aikaa siitä, että herätys on tulossa tai, että herätys on jo nyt!

Selvä merkki on mielestäni myös tämä: Likehdintää tapahtuu nyt erityisen paljon - Herätystä ei tuo se, että maailmalta tulee joku ja sanoo, nyt herätys tulee.

Meidän itsemme, siis uskovien herättävä ja alkaa tekemään yhteistyötä toisten uskovien kanssa, eikä "porautua omiin poteroihin".
Seurakuntien on muututtava ja tehtävä yhteistyötä. Oppikysymykset on myös laitettava syrjään ja alkaa rukoilemaan yhdessä.

Lopun ajan merkit ovat näkyvissä hyvin konkreettisesti. Lähi-idän tapahtumat, jossa myös tapahtuu "järjestäytymistä" loppusotaan "Googissa".
Venäjä, Syyria, Iran ja Turkki tekevät yhteistyötä. Ja valtaavat alaa lopulliseen hyökkäykseen.

Jeesus sanoi: Menkää kaikkeen maailmaan ja tehkää opetuslapsia! Matt.28:19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
28:20 ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."


Kirkkaus laskeutuu voimallisemmin seurakunnan ylle, siitä on ollut merkkejä havaittavissa. Sen myötä monet sanovatkin, että Taivas laskeutuu alemmaksi. Eli rukouksetkin ikään kuin "kuultaisiin paremmin", se on meidän ihmisten tuntemus.

Jumala kuulee aina, kun me rukoilemme hänen mielensä mukaisesti, mutta nyt ikään kuin nopeammin, voimallisemmin. Ihmeet ja merkit
ilmenee, kun koko sydämestämme huudamme Jumalan puoleen.

Olkaa siunattuja!


Ei kommentteja: