Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 21. huhtikuuta 2018

Anteeksiantamisen voima

Anteeksiantamisella on ihmeellinen voima. Mutta niinhän Raamattu kehoittaa, antamaan anteeksi. Antakaa toisillenne anteeksi, niin teillekin annetaan anteeksi.

Mark. 11:25 Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne."

Matt. 6:14 Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
Matt. 6:15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.


Tämä ns.lainalaisuus on voimassa ja käytännössä. Se on Taivaallisen Isän suunnitelma ja Hän toteuttaa sen omalla ihmeellisellä tavallaan.

Jos minä olen kokenut syytöstä itseäni kohtaan joltain toiselta, ja olen loukkaantunut siitä. Minun oma suhtautumiseni asiaan vaikuttaa minun elämääni ja silloin se myös on tavallaan ansa. Joudun syynalaiseksi oman käytökseni takia Jumalan silmissä. Mutta kun annan hänelle anteeksi, pääsen siitä asiasta irti ja Jumalan ihmeellinen vaikutus pääsee minun elämääni muuttamaan ja myös vapautan sen toisen ihmisen Jumalan vaikutuksen ilmapiiriin.

Toinen asia, josta haluan tässä puhua on sellainen, jos joku ihminen kiroilee toista, vaikka vain omassa mielessään tai puhuu jollekin toiselle. Sillä on oma vaikutuksensa sen ihmisen elämään, josta puhuu. Ja tämä henkilö alkaa kokea asioita, joihin ei oikein saa mitään selitystä. Mutta on jatkuvaa painostavaa oloa esimerkiksi. Siitähän puhuu myös Jumalan sana.

Jaak. 4:11 Älkää panetelko toisianne, veljet. Joka veljeään panettelee tai veljensä tuomitsee, se panettelee lakia ja tuomitsee lain; mutta jos sinä tuomitset lain, niin et ole lain noudattaja, vaan sen tuomari.


Room. 2:1 Sentähden sinä, oi ihminen, et voi millään itseäsi puolustaa, olitpa kuka hyvänsä, joka tuomitset. Sillä mistä toista tuomitset, siihen sinä itsesi syypääksi tuomitset, koska sinä, joka tuomitset, teet samoja tekoja


Tuomitsemisen synti on vakava synti. Siinä ei aiheuta vahinkoa vain toiselle, vaan myös itselleen. Sillä, josta toista tuomitset, siihen sinä itsesi tuomitset, sanoo sana.

Syyttävä sormesi kääntyy itseäsi kohti. Tähän on vain ja ainoastaan saada apu anteeksi pyytämisellä. On tärkeää pyytää anteeksi tekemistään joko panettelua tai syyttämistä jostain asiasta.

Vapautuminen panettelusta tai tuomitsemisesta / syyttämisestä tulee anteeksipyytämisen ja anteeksi saamisen kautta. Jumalan Pyhän Hengen voima pääsee vaikuttamaan vapautta ja syyttömyyttä. Nämä on näitä Jumalan sanan totuuksia, jotka eivät muutu. Jeesus on kuollut meidän syntisten tähden ja siksi meidän jokaisen on syytä omassa elämässä tiedostaa tämä: Syntien anteeksisaaminen Jeesuksen ristinkuoleman ja voiton tähden.

1Joh. 2:2 Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.


Ef. 1:7 jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksisaaminen, hänen armonsa rikkauden mukaan.

Kol. 1:14 Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen

Hebr. 9:14 kuinka paljoa enemmän on Kristuksen veri, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa!


Omien kokemusteni kautta opittua, jonka haluan tässä jakaa toisille ja myös sinulle, joka saatat kamppailla näissä asioissa.

Olen erittäin kiitollinen Jumalalle tästä, että olen saanut oppia tämän käytännön kautta. Ja silloin sillä on todistusarvoa, joka ei vähene tai muutu.

Elämä anteeksiantamisen hengessä vapauttaa sinut ja minut elämään täysipainoisempaa elämää Kristuksessa. Ja myös nyt kun aikakauden loppupuoli jo häämöttää on tärkeää laittaa asioita kuntoon, ettei jää viimetippaan, sillä kukaan meistä ei tiedä mikä on viimeinen hetki elämässä.

Herätyksen ilmapiiri vaikuttakoon jokaisen ihmisen elämässä, joka lukee näitä kirjoituksia. Rukoilen teidän puolestanne tässä vielä: Jeesuksen nimessä minä pyydän, että Pyhä Henkesi vaikuttaisi ihmisten elämässä - elämään anteeksiantamisen hengessä! Ja, että jokainen saisi myös kokea ihmeellisen Pyhän Hengen kosketuksen juuri nyt!
Rukoilen myös sinulle terveyttä Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä!

Jes.53:4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
53:5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.




Ei kommentteja: