Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 1. joulukuuta 2017

Terrorismia Israelissa juutalaista sotilasta vastaan...

"Maailma on hiljainen, kun islaminuskoiset terroristit hyökkäävät Israelia vastaan, "Islamistit iskivät bussia odottaneen sotilaan kuoliaaksi Aradin ostoskekuksen ulkopuolella torstai-iltana, poliisi sanoi sen olevan islamilaisen terrori-iskun.

Miksi sinun pitäisi jakaa tämä? Koska tiedotusvälineet kieltäytyvät ilmoittamasta tästä, jotta he eivät vahingoita islamin kuvaa.
Islamilaiset perustelevat väkivaltaaan lainaamalla jakeita Koraanista, mutta länsimaalaiset poliitikot väittävät aina, että "islam on rauhan uskonto". Jokaisella länsimaalla on oikeus puolustaa itseään."

Juuri näin, miksi Media on hiljaa terrorismista Israelia kohtaan?



Radikaalit muslimit terroristit ympäri maailmaa suorittavat terrori-iskut "Allahin nimessä".
He perustelevat väkivaltaa lainaamalla jakeita Koraanista.
Länsi-poliitikot väittävät aina, että "islam on rauhan uskonto"
Huolimatta siitä, että jotkut muslimit ja jopa entiset muslimit, kuten Ayaan Hirsi Ali, Sandra Solomon väittävät, että on olemassa jakeita Koraanissa ja islamilaisissa pyhissä kirjoituksissa, jotka vaativat väkivaltaisia ​​uskovia vastaan, jotka usein johtavat väkivaltaan ja terrorismiin, muslimeja.

Kristityt ovat maailman kaikkein vainostunein uskonnollinen ryhmä tutkimusten mukaan
Kristittyjä ja muita ei-muslimeja olevia vähemmistöjä koko muslimimaailmassa vainotaan vain, koska he ovat ei-muslimeja.
Irakissa ja Syriässä kristitty yhteisö kuoli täysin radikaalien muslimit, kuka tahansa, joka ei voinut paeta ja kieltäytyi muuntamasta islamiin, teloitettiin.
Läntinen maailma ei ota huomioon kristittyjen julmaa vainoa muslimimaailmassa.
Missä ovat kaikki YK: n ihmisoikeusjärjestöt? Missä ovat kaikki länsimaiden ihmisoikeusjärjestöt?
Rukoile kristillisten vähemmistöjen puolesta muslimimaailmassa

Länsimaissa olevat liberaalit ja vasemmistolaiset käyttävät "islamofobiaa" kutsuttua ilmaisua kaikille, jotka arvostelevat islamiä "rasistisena".
He jättävät huomiotta sen, että islam on ideologia, jolla ei ole mitään tekemistä rodun kanssa.
Länsirannalla pyritään asettamaan sharia-jumalanpilkakoodi kriminalisoitavaksi islamin kritiikistä.
Se alkoi, kun Saudi-Arabia ja muslimimaat yrittivät siirtää YK: n päätöslauselmaa pakottamaan länsimaat kriminalisoimaan islamin kritiikkiä.
Kanadan parlamentti hyväksyi "Motion M-103" tuomitsemaan niin sanotun islamofobian (islamilainen pelko) Kanadan jumalanpilkakirjan valmistelussa.
Sharia-jumalanpalveluslain mukaan jokaisen, joka kritisoi islamiä tai profeetta Muhammedia, olisi tapettava.
Saudi-Arabiassa ja Iranissa sharia-jumalanpalveluslain nojalla muslimeja suoritetaan, jos heitä syytetään jumalanpilkasta.
Pakistanissa tilanne on vielä pahempi, radikaalit muslimit käyttävät jumalanpilkakäytäntöä vainontaa kristittyjä vähemmistöjä.
Onko tämä länsimaiden liberaalien lupa hyväksyä?

Lähde

Ei kommentteja: