Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 26. joulukuuta 2017

Muurinmurtajat | Arabit ja juutalaiset ystäviä keskenään?



"
Hurttimurtti
Julkaistu 24.12.2017


Vihaa, katkeruutta ja kostoa. Niitä voi nähdä kaikkialla. Ne suojaavat meitä muurina, kun tunnemme itsemme uhatuksi, sivuutetuksi tai loukatuksi. Yksi muuri on arabien ja juutalaisten konflikti. Muurinmurtajat on dokumentti sen voittamisesta hyvin mullistavalla tavalla."


Mielenkiintoinen dokumentti Jeesuksen muuttavasta voimasta!

****************

Room. 3:23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla

Room. 5:12 Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet

Room. 6:23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Room. 12:1 Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.

Jaak. 5:16 Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.

1Joh. 1:7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.




Ei kommentteja: