Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 17. kesäkuuta 2017

Lehmän kauppoja: Sipilä ja Uuvatit

Tämä mennyt viikko on ollut mielenkiintoinen Suomalaisessa yhteiskunnassa, ainakin politiikan saralla. Käänteitä ei ole puuttunut.

Viikonloppuna Perussuomalaiset valitsivat uuden puheenjohtajansa Jussi Halla-ahon ja puolue jakaantui kahtia samantien. Perussuomalaisista erkaantui Uuvatti ryhmä n. 20 henkeä.

Timo Soini mukaanluettuna. Hän loikkasi perustamastaan puolueesta ulos, kun alkoi käymään kuumana. Mutta toisin sanoen, tuntuu siltä, että kaikki oli suunniteltua etukäteen.

Soini ja neljä muuta ministeriä olivat sopineet erkaantuvansa puolueesta, jos Halla-ahosta tulee uusi puheenjohtaja, sillä tiedossa oli Sipilän ja Orpon kanta siihen, etteivät he hyväksyneet Halla-ahoa hallitukseen.

Ja nyt tämä ryhmä hyppäsi erilleen, koska he olivat sopineet jatkavansa hallituksessa. Näyttää todenmukaiselta Sipilän, Orpon ja Soinin keskinäiseltä sopimukselta.

"Toimittaja sanoo trion puhuneen, Sipilä kiistää
Lännen Media kertoi Halla-ahon valinnan varalle suunnitellusta uudesta eduskuntaryhmästä jo viikko ennen perussuomalaisten puoluekokousta. Jutun kirjoittanut toimittaja Lauri Nurmi sanoo Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa, että perussuomalaisten hajoaminen ei ollut mikään improvisoitu veto. Nurmen mukaan hallitustrio oli keskustellut asiasta touko-kesäkuun vaihteessa.
– Hallituksen johtokolmikko (Sipilä, valtiovarainministeri Petteri Orpo ja ulkoministeri Timo Soini). Tämä oli yhdessä mietitty toimintavaihtoehto siltä varalta, että Halla-aho voittaa."


Lehmäkauppoja

Lehmäkauppoja

Vahvaa katumista ei ole tapahtunut

Tämä lausunto edesauttoi Sipilää ja Soinia tekemään näitä lehmäkauppoja, jos ja kun Jussi Halla-ahosta tulee Perussuomalaisten puheenjohtaja.

"Sauli Niinistö pohti jo aiemmin sunnuntaina Kultarannassa laajemmin sitä, mitä perussuomalaisten johdon totaalinen vaihtuminen tarkoittaa.

Perussuomalaisten hallituskumppanit, kokoomuksen Petteri Orpo ja keskustan Juha Sipilä ovat korostaneet, että maanantaina perussuomalaisten uuden puheenjohtajan kanssa käydään keskustelua nimen omaan arvoista.

Arvokeskustelun pohjalta hallituskumppanit aikovat tehdä päätöksiä siitä, onko hallitusyhteistyötä mahdollista jatkaa perussuomalaisten uuden johdon kanssa"

Se oli vain puhetta, sillä he olivat sopineet jo keskenään Sipilä ja Orpo, etteivät halua tehdä Halla-ahon kanssa yhteistyötä ja varasuunnitelma oli jo päätetty, vaikka muuta sitten kansan edessä puhuttiinkin.

Operaatio hallituksen pelastaminen


Uuvatit = Uusi vaihtoehto ryhmä


Roomalaiskirje:
13:3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen

* Mutta onko tämä lehmäkauppoja tehnyt hallitus kansalle se, mitä Jumala haluaa?

Apt.3:17 Ja nyt, veljet, minä tiedän, että te olette tietämättömyydestä sen tehneet, te niinkuin teidän hallitusmiehennekin.
3:18 Mutta näin on Jumala täyttänyt sen, minkä hän oli edeltä ilmoittanut kaikkien profeettain suun kautta, että nimittäin hänen Voideltunsa piti kärsimän.
3:19 Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,
3:20 että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.


Ei kommentteja: