Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 20. tammikuuta 2017

Uusi aika alkaa Amerikassa!

Donald Trumpin aika alkaa tänään 20.1.2017
Maailma haukkoo henkeään - millainen on tämä Trump?
Media ainakin on ollut levoton, koska se hehkutti 99 % Clintonin puolesta, mutta toisin kävi Amerikka tarvitsi muutoksen!

"PERJANTAI 20.01.2017
01.TÄNÄÄN 20. tammikuuta armon vuonna 2017, juutalaisen ajanlaskun mukaan 22. Tevet-kuuta 5777, USA:n kansan presidentiksi valitsema "ulkopuolinen", kuten häntä jotkut kutsuvat, - koska hän ei ole osallistunut aktiivipolitiikkaan – Donald J Trump (Pasuuna) vihitään kaikin virkaan kuuluvin juhlallisuuksin maansa 45. presidentiksi seuraavan neljän vuoden ajaksi.
Toisten juhliessa hänen virkaansa asettamistaan suurin odotuksin - 8 vuoden sekasortoisen ja Amerikan kansalle vieraan ideologian pakko-syötön jälkeen - uuden ajan alkamisesta, Trumpin katkerat vihamiehet pyrkivät edelleen kasaamaan kivenlohkareita hänen tielleen epäonnistuttuaan estämään kansan tahdon toteutumisen."


Ilm. 21:5
Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki." Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet."

Jes. 43:19 Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.


Tulevina viikkoina ja kuukausina näemme millaiseksi muuttuu maailma Trumpin aikakaudella.

Israel tarvitsee siunausta ja rauhaa kaikkeen olemiseen!
3Moos. 19:18 Älä kosta äläkä pidä vihaa kansasi lapsia vastaan, vaan rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Minä olen Herra.


1Piet. 3:9 Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte.



Suomalaisena siunaan Israelia ja toivotan rauhaa Jerusalemille!

Ei kommentteja: