Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Uni 8.1.2017

Aamuyöstä näin unen:

Olin kotiseudullani ja oli erittäin ankara ukonilma, pilvet roikkui oikein matalalla. Oli pimeää, mutta sitten erottui selvästi kaksi erikoista pilvimuodostelmaa. Ne olivat vierekkäin, toinen oli kuin pyöreä putki ja toinen neliskulmainen. Putkista syöksyi valtavasi vettä.
Jonkun ajan kuluttua näin kun taivaalta putosi suuria rakeita, suurimmat olivat noin metrin pituudeltaan ja noin kaksikymmentä senttiä halkaisijaltaan. Rakeet tömähtelivät maahan.

Ilm. 16:21
Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri


Leiviskä, Kreikan kielellä Talantoas Talentti= 21,25 - 53,12 kg

Olemme lähellä näitä tapahtumia, oletko valmis ylöstempaukseen, joka on ennen näitä vitsauksia?

Ilm.16:15 - Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! -


Apt.8:35 Niin Filippus avasi suunsa ja lähtien tästä kirjoituksesta julisti hänelle evankeliumia Jeesuksesta.
Apt.8:36 Ja kulkiessaan tietä he tulivat veden ääreen; ja hoviherra sanoi: "Katso, tässä on vettä. Mikä estää kastamasta minua?"
Apt.8:37 Filippus sanoi:Jos uskot koko sydämestäsi, se käy päinsä. Hän vastasi ja sanoi: Minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika.
Apt.8:38 Ja hän käski pysäyttää vaunut, ja he astuivat kumpikin veteen, sekä Filippus että hoviherra, ja Filippus kastoi hänet.



Mark.16:16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen

Joh. 3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen

Ap.t. 16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."

Room. 1:16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.

1Piet. 3:21 Tämän vertauskuvan mukaan vesi nyt teidätkin pelastaa, kasteena - joka ei ole lihan saastan poistamista, vaan hyvän omantunnon pyytämistä Jumalalta - Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksen kautta




Ei kommentteja: