Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 24. tammikuuta 2017

Profetia vuodelta 2007 Kim Clement


Julkaistu 2.12.2016
Join Zach Drew and Sasha Volz as they go over the MOST shocking prophecy that deals with the next 8 years of America’s future that was originally given in 2007.
Julkaistu 12.2.2016
Join Zach Drew ja Sasha Volz koska ne menevät yli kaikkein järkyttävintä ennustus, joka käsittelee seuraavan 8 vuotta Amerikan tulevaisuus joka oli alun perin annettu vuonna 2007.
Viedeo lisätty 24.1.2017 tähän blogiin Kari Kärkkäinen

https://www.youtube.com/watch?v=pp7OBPYwLWs
Tässäpä mielenkiintoinen ohjelma. Videolla puhuvat ihanat nuoret ovat uskovia ja he kertovat paitsi Israelista myös jo ikuisuuteen muuttaneesta Israelin vahvasta puolustajasta ja ylistyksenjohtajasta, joka profetoi huhtikuussa vuonna 2007. Kuulette sen ohjelmassa. Tässä muutamia pääkohtia profetiasta:
”Tämä mitä tulee tapahtumaan, on erittäin epätavallista. Eri lehdistöillä ei tule olemaan muuta vaihtoehtoa kuin sanoa se, mitä Minä haluan heidän sanovan, näkökulman, jonka Minä haluan heidän sanovan. Trumpista (on suomennettuna valttikortti) tulee trumpetti, sanoo Herra.
Ja tapahtuu niin, että mies jonka asetan korkeimpaan asemaan, menee siihen kuiskaten nimeäni, mutta kun hän astuu asemaansa/virkaansa hän tulee huutamaan Hengen voimasta, koska täytän hänet Hengelläni, kun hän aloittaa virkansa ja teidän maanne korkeimmalla paikalla tulee olemaan rukoileva mies. Tulee olemaan rukoileva presidentti, ei uskonnollinen. Ihmiset tulevat sanomaan, että hänellä on kuuma veri. Jumalan Henki sanoo kyllä. Hänellä saattaa olla kuuma veri, mutta hän tuo turvamuurit tämän maan ympärille suuremmassa määrin ja tämän maan talous muuttuu nopeasti, sanoo Herra. Kuulkaa Herran Sana. Minä annan teille kahdeksi kaudeksi presidentin, joka rukoilee. Hän ei ole rukoileva presidentti, kun hän aloittaa. Minä asetan hänet virkaansa ja kastan hänet Pyhällä Hengellä ja voimalla."
Osittainen Suomennos profetiasta:

Ei kommentteja: