Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 17. tammikuuta 2014

Vanhoja profeetallisia unia


27.9.2006

Näin unen, jossa oli suuri tulva tulossa. Mutta tulva oli padottu omatekoisin estein. Pato oli valmistettu omatekoisilla asioilla. Monenlaisia asioita oli, jotka estivät tulvan tulemista.
Herra puhuu tästä, että meidän tulee jättää kaikki omatekoiset valmistelut herätykseen. Ei Herra anna herätysä, jos me omilla teoilla ja omilla vaikuttimilla yritetään saada herätystä aikaan. Herätys tulee vain ja ainoastaan kun me etsimme Herran kasvoja! Ja annamme virran vapaasti tulla, niin kuin Hän haluaa. Laitetaan pois kaikki omat pyyteet, omat tavoitteet ristille. Annetaan Pyhän Hengen vaikuttaa elämässämme. Puhdistaudutaan kaikesta omatekoisesta. Annetaan virran virrata vapaasti. Järvenpäässä 27.9.2006 Kari Kärkkäinen

19.10.2006

Näin unta, jossa oli paljon kärpäsiä. Kärpäset työntyivät joka paikkaan silmiin, korviin, suuhun jne. Niitä oli levinnyt kaikkialle, ei mikään paikka ollut säästynyt niiltä.

Sitten Eija laittoi astiaan jotakin vihreää, niin kuin jotakin havuja joissa oli tuoksuainetta. Ja siellä missä oli paljon niitä kärpäsiä ja lähti sitten viemään sitä astiaa pois leirin ulkopuolelle, ne kaikki kärpäset seurasivat sitä astiaa, joka tuoksui. Sillä tavalla kärpäset vähenivät.

Unen selitys: Kärpäset kuvaavat väärän hengen vaikutuksesta seurakunnassa. Kärpäsiä on levinnyt ihan kaikkialle. Ja ainoastaan uskovien rukoukset auttavat pääsemään pois niiden vallasta. Rukouksen maljat antavat tuoksun Jumalan sieraimiin ja sillä tavalla me ajamme kärpäset eli synnin pois elämästämme.

On aika uskovien herätä ja alkaa rukoilla seurakunnan puolesta!

On aika rukoilla päättäjien puolesta, että saadaan Jumalan mielen mukaisia johtajia seurakuntaan.


31.10.2006

Näin unta, jossa teimme puroja, koska vettä oli alkanut virrata joka puolelle. Vesi patoutui ja sen tähden avasimme puroja, että vesi pääsee paremmin virtaamaan. Vieressä oli myös jäätä, joka alkoi liikkua. Oli siirryttävä pois jään liikkumisen tieltä, sillä siinä alkoi suuri jäälohkare liikkua, todella iso jäälohkare, joka olisi vienyt mennessään. Mutta ehdin pois alta. Huomasin sen jälkeen, että joku alaston nainen oli jäänyt jäävirran viemäksi.
Unen selitys: Rukous ja Herran ylistäminen sekä palvonta saa aikaan jään sulamisen. Vedet alkaa virrata ja se virtaaminen sulattaa myös jäätä suuremmilta alueilta ja alkaa liikkumaan. Mikään ei voi estää Herran ilmestymistä, siellä missä rukoillaan, ylistetään ja palvotaan. Nainen siinä unessa, joka oli alaston, viittaa Iisebeliin, joka lähtee pois kun rukoilemme, ylistämme ja palvomme Herraa. Iisebelin henki on kontrollin ja saastaisuuden henki. Tämä on vallalla seurakunnissa.

9.12.2006

Uni: Olimme salissa: Keskikaistalla oli ihmisiä ja oikealla eli ikkunanpuolella. Keskikaistalla edessä Iso vihreä ja limainen (valkoinen lima oli läiskinä siinä käärmeessä) käärme oli kietonut kaksi ihmistä. Ja käärme oli ainakin 10 metriä pitkä sekä käsivarren paksuinen. Käärme hallitsi osaa ihmisistä ja Käärme yritti hallita muitakin ihmisiä kietoakseen heitä valtaansa. Mutta kun käärme tuli meitä kohti siihen missä istuimme ikkunan puolella; sanoin Jeesuksen veren suoja. Käärme ei voinut kietoutua ja se otti päänsä pois. Ja siihen heräsin.

Kylmät väreet tuntui ihollani kun heräsin.

31.12.2006

Uni: Pieni lapsi on syntynyt: Iso pää ja pieni ruipelo ruumis.

Selitys: Pää Jeesus Kristus ja ruumis on vielä vahvistumatta eli seurakunta.

.

24.01.2007

Uni: Olin mukana synnytyksessä. Synnytyksessä käytettävät välineet olivat alkukantaisia ja likaisia, jouduin puhdistamaan niitä ja joku sitten sanoi, että Kärkkäisen Kari on tarkka välineistä.

Selitys: Seurakuntatyössä on oltava puhtaat motiivit ja puhtaat sydämet. Likaisilla välineillä ei tule tehdä Herran työtä. Meidän tulee puhdistautua Jeesuksen verellä. Antaa anteeksi ja elää anteeksiantamisen hengessä sekä pyytää anteeksi ketä on loukannut.

02.02.2007

Näin unta, jossa olimme rakentamassa rakennusta. S.P piteli ja minä olin mukana asentamassa pylvästä paikoilleen, mutta pylväs oli liian lyhyt. Siitä puuttui noin metrin verran. Pylvästä ei voitu laittaa paikoilleen. Muutenkin perustus oli täynnä kaikenlaista törkyä. Lattialla oli kaikenlaista roinaa, ei siihen voinut vielä oikein laskea uutta perustusta.

Selitys: Ensin tulee tehdä puhdistautuminen ja sovitus, ennen kuin mitään perustusta voidaan laskea. Sen jälkeen sitten tulee pylväät, jotka johtavat seurakuntaa. Jos laitamme likaisen ja roskaisen päälle uutta, ei se voi mitenkään pysyä pystyssä.

6.2.2008
Uni: Piti lähteä viemään öljyä suurempaan astiaan, mutta sitten ennenkuin kaadoimme öljyn niin lähdimmekin jakamaan traktaatteja tehtaan työntekijöille. Traktaatit oli tehty niin kuin pankkisiirtolomakkeelle josta ne jaettiin pienempinä. Uskoon tuli 30000 ihmistä.

23.6.2011

Jumalan tuuli jo puhaltaa! Hän vie eteenpäin askel askeleelta. Hänen tahtonsa elämässämme toteutuu. Vaikka välillä tuntuu, ettemme kulje eteenpäin. Mutta Jumalan lupaus ei muutu, Hän vie tahtoansa meissä. Se ei olekaan meidän tunteistamme kiinni, vaan siitä, että tahdomme seurata Hänen johdatustaan.


Näky Keravalla eli joskus 2008-2010
paikkeilla: Pyhän Hengen tulva tuli ja ja se oli kahden kerroksen korkuinen. Täyttää alleen kaiken. Eli: Herätyksen aalto tulee varmasti ja täyttää koko Suomenmaan!

Ei kommentteja: