Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 9. tammikuuta 2014

Vaivannäöstä hiukan

1Kor. 15:57 Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!
58 Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa.

Hebr. 6:10 Sillä Jumala ei ole väärämielinen, niin että hän unhottaisi teidän työnne ja rakkautenne, jota olette osoittaneet hänen nimeänsä kohtaan, kun olette palvelleet pyhiä ja vielä palvelette.

Ilm. 14:13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

Ilm. 2:5 Muista siis, mistä olet langennut, ja tee parannus, ja tee niitä ensimmäisiä tekoja; mutta jos et, niin minä tulen sinun tykösi ja työnnän sinun lampunjalkasi pois paikaltaan, ellet tee parannusta.
2:29 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"

Room. 5:1 Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,
5:2 jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.
5:3 Eikä ainoastaan se, vaan meidän kerskauksenamme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä,
5:4 mutta kärsivällisyys koettelemuksen kestämistä, ja koettelemuksen kestäminen toivoa;
5 mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu.


Palveleminen Herraa, tarkoittaa myös vaivannäköä. Tulee nähdä vaivaa lukea ja tutkia Raamattua, rukoilla, paastota ja evankelioida. Se on sitä Herran työtä, järkähtämättömästi pysyä innokkaana. Herra palkitsee ne, jotka häntä etsivät koko sydämestänsä.

Nyt on herätty seurakunnissa enemmän valvomaan ja rukoilemaan Herran ilmestymistä, näin uskon kun kuuntelee tai lukee kannanottoja sosiaalisessa mediassa. Tämän päivän tärkeä tiedotuskanava sosiaalinen media on facebook, sekä kristilliset TV-kanavat TV7 ja AlfaTv.
Mielenkiintoinen oli myös eilen YLE TV1-uutisissa oli kristillisestä musiikista eli räpistä uutinen.

Tästä heräämisestä myös näkee sen, että Suomeen on tullut puhujia ulkomailta, jotka kokevat Suomen ajan olevan nyt!
Mielenkiintoinen oli profeetta Harold Eatmoninkin vierailu näin alkuvuodesta. Hän rohkaisi Suomalaisia antautumaan täysillä herätykseen. Ihmisiä riittikin tungokseen asti jokaisessa kokoontumisessa. Alkuun jopa joutui ovet sulkemaan kun Helsingin Cityseurakunnan tilat olivat niin pienet.

Tämäkin vierailu osoitti sen, että oli nähty vaivaa. Vaivannäkönne ei ole turha, koska te palvelette Jumalaa! Nyt onkin sitten toinen asia se, miten me jatkossa huolehdimme tästä kaikesta. Näemmekö vaivaa julistaa sanomaa Jeesuksesta edelleen.
Meidän, Mika Jantunen on tällä hetkellä julistamassa evankeliumia Nigeriassa. Tämä on jo toinen kerta siinä maassa, odotammekin menestystä siellä Warrissa tapahtuvassa aktiossa. Jolloin sairaita paranee ja pelastuu.
On ihanaa olla tukemassa tällaista työtä, jossa evankeliumin sanoma leviää kaikkialle maailmaan.

Mark. 16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.

Matt. 28:19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
Kol. 1:23 jos te vain pysytte uskossa, siihen perustuneina ja siinä lujina, horjahtamatta pois sen evankeliumin toivosta, jonka olette kuulleet, jota on julistettu kaikessa luomakunnassa taivaan alla ja jonka palvelijaksi minä, Paavali, olen tullut


2Tim. 2:3 Kärsi vaivaa niinkuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies.
2Tim. 1:8 Älä siis häpeä todistusta Herrastamme äläkä minua, hänen vankiaan, vaan kärsi yhdessä minun kanssani vaivaa evankeliumin tähden, sen mukaan kuin Jumala antaa voimaa,
2Tim. 4:5 Mutta ole sinä raitis kaikessa, kärsi vaivaa, tee evankelistan työ, toimita virkasi täydellisesti.



Ei kommentteja: