Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 27. tammikuuta 2014

"Kalastusta"

Kalastusta verkolla
Tätä voi soveltaa myös hengellisesti, viritetään verkko ja ollaan "syöttinä" ja näin napataan suurempia kaloja!
Jeesus sanoi Pietarille, Minä teen sinusta ihmisten kalastajan. Sama pätee meihin, Jeesus sanoo: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille.

Ei väellä eikä voimalla, vaan Minun Hengelläni sanoo Herra Sebaot! Näillä eväillä mennään tähän viikkoon!

Ef. 1:17-19
anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja valaisisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme-sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan,

Ef. 3:14-21
Sentähden minä notkistan polveni Isän edessä, josta kaikki, millä isä on, taivaissa ja maan päällä, saa nimensä, että hän kirkkautensa runsauden mukaisesti antaisi teidän, sisällisen ihmisenne puolesta, voimassa vahvistua hänen Henkensä kautta ja Kristuksen asua uskon kautta teidän sydämissänne, niin että te, rakkauteen juurtuneina ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on, ja oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden, joka on kaikkea tietoa ylempänä; että tulisitte täyteen Jumalan kaikkea täyteyttä. Mutta hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen voiman mukaan, joka meissä vaikuttaa, hänelle kunnia seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja iankaikkisesti! Amen.




Kalastellaan uskosta osattomia Pyhän Hengen voimalla seuraamaan Jeesusta. Sillä Jeesus on ovi Isän luo, sanoohan Raamattu, jolla ei ole Poikaa, sillä ei ole Isääkään.


1Joh.220-29
2:20 Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.
2:21 En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.
2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.
2:23 Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.

2:25 Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.
2:26 Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.
2:27 Mutta te - teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.
2:28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.
2:29 Jos tiedätte, että hän on vanhurskas, niin te ymmärrätte, että myös jokainen, joka vanhurskauden tekee, on hänestä syntynyt


Brandon & Tara Spiker saapuvat Suomeen.
27.2. 18.30. Torstai. Cityseurakunta, Työpajankatu 2, Helsinki.
28.2. 18.30. Perjantai. Cityseurakunta Helsinki.
1.3. 19.00. Lauantai. Kaivo, Matinkatu 22. Espoo.
2.3. 16.00. Sunnuntai. Cityseurakunta Helsinki.
3.3. 18.30. Risteyspaikka, paloheinätie 9, Helsinki.
Kiertueen järjestää: Good News For Everyone. http://www.brandonspiker.org/


Vinkkejä ruuansulatukseen:

Ei kommentteja: