Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 2. tammikuuta 2014

Isä meidän, joka olet taivaissa!

Matt. 6:9-15
6:9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
6:10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;
6:11 anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
6:12 ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
6:13 äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen


6:14 Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
6:15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.


On siis erittäin tärkeää antaa anteeksi kaikille, jotka ovat rikkoneet meitä vastaan, sillä muuten ei taivaallinen Isä anna anteeksi meidän rikkomuksiamme!
Aloitetaan tämä vuosi 2014 antamalla kaikille anteeksi, olipa kuka tehnyt mitä tahansa sinua/minua vastaan! Silloin saamme olla varmoja siitä, että taivaan Isä antaa myös meille anteeksi rikkomuksemme.

Matkaa tehdessämme tulee sellaisia tilanteita, jolloin kaikki ei mene niin kuin on ajateltu, puolin ja toisin, joten on hyvä olla jatkuvasti anteeksiantavalla mielellä.

Toinen asia joka tulee mieleen näin uuden vuoden alkaessa: Matt.6:31 Älkää siis murehtiko sanoen: 'Mitä me syömme?' tahi: 'Mitä me juomme?' tahi: 'Millä me itsemme vaatetamme?'
6:32 Sillä tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan.
6:33 Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.
6:34 Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa."


On turha murehtia mistään syömisistä, vaatteista, asunnosta tai mistä tahansa, sillä taivaallinen Isä tietää mitä me tarvitsemme. Mutta mitä meidän tulee tehdä? Etsiä Jumalan valtakuntaa kaikesta sydämestämme, sillä Sana sanoo: Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.

Tästä vuodesta on profetoitu, että se on suosion vuosi eli Herran suosion vuosi!
Tänä vuonna saavutetaan Suomessa ennen näkemättömän paljon ihmisiä Herralle! Tämän tähden Jumala on lähettänyt erilaisia ihmisiä julistamaan tähän maahan Herran sanomaa.
Paljon uusia nuoria on tullut kokopäiväisesti julistamaan Herran otollista vuotta! Julistamaan evankeliumia Suomen kansalle. Mm. Marko Selkomaa, Tomi ja Sanna Lehto, Heimo ja Sirkku Tiihonen, Mika Jantunen jne. Sitten myös erilaisia profeetallisia ihmisiä kuten: David Herzog,Harold Eatmon

Jumalalla on suunnitelma myös Suomen kohdalla, pelastaa mahdollisimman paljon sieluja taivaan kotiin. Jeesus tulee pian, sanotaan! Ja tämä on nyt sitä suurta sadonkorjuuta ennen Jeesuksen toista tulemista. Tästä on puhuttu jo oikeastaan iät ja ajat. Olemmeko me nyt valmiita ottamaan vastaan Jeesus, joka kuoli meidän tähtemme?

Room. 4:24 vaan myös meidän tähtemme, joille se on luettava, kun uskomme häneen, joka kuolleista herätti Jeesuksen, meidän Herramme
4:25 joka on alttiiksi annettu meidän rikostemme tähden ja kuolleista herätetty meidän vanhurskauttamisemme tähden.



4Moos.
6:24 Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua;
6:25 Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen;
6:26 Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan
.
Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Amen

Olkoon tämä vuosi 2014 sinulle/minulle suuremmoinen! Olkaamme siunattuja Jeesuksen nimessä!

Täältä löytyy Raamattusarja The Bible tähän mennessä 8-osaa


Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
Room.10:17

Elämämme muuttuu, kun olemme vastaanottaneet Jeesuksen Kristuksen sydämeemme asumaan. Lisäksi vielä kun tutkimme sydämestämme Raamattua ja annamme mielemme uudistua sanan mukaisesti. Raamattu sanookin selvästi: Mielen uudistuksen kautta! ” Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. Room. 12:2”

Sana opettaa meitä aivan uudella tavalla, sillä henkemme vastaanottaa sanaa, ollaanhan me ottaneet Jeesuksen sydämeemme – silloin Pyhä Henki on meissä ja opettaa meitä. Ennen, kun emme vielä olleet vastaanottaneet Jeesusta – sana ei päässyt vaikuttamaan meissä samalla tavalla. Mutta nyt Pyhä Henki opettaa meitä! Eikö olekin mahtavaa?

Ei kommentteja: