Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 20. elokuuta 2012

Jumala on pitkämielinen ja armahtavainen

2Piet. 3:9 Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.
1Tim. 2:4 joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.


Jumala tahtoo, että kaikki ihmiset tulisivat tuntemaan totuuden ja saisivat kokea pelastumisen. Sen tähden meidän on julistettava veren evankeliumia. Vietävä sanomaa Jeesuksesta kaikkialle,- aitovierille asti. Luuk. 14:23 Niin Herra sanoi palvelijalle: 'Mene teille ja aitovierille ja pakota heitä tulemaan sisälle, että minun taloni täyttyisi;

Monet ihmiset odottavat, että Jeesus tulisi jo noutamaan omansa. Mutta ei Herra viivyttele tuloaan - vaan hän on armollinen ja pitkämielinen ihmisiä kohtaan, että jokainen voisi pelastua. Että jokainen ihminen saisi kuulla Jeesuksen pelastavasta voimasta. Ap.t. 4:12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."
Ap.t. 10:43 Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta."


Olen lukenut kirjaa, jonka löysin kirjastosta: Harmagedon Pekka Sartola (2002). Mielenkiintoinen kirja tulevasta tapahtumasta. Kannattaa etsiä käsiin ja lukea tämä kirja. Lainaus takakannesta: "Olemmeko nyt kulkemassa huimaa vauhtia kohti niitä tapahtumia joihin Raamatussa viitataan ja joiden päätepisteessä on paikka Jisreelin tasangon laidalla nimeltään Megiddo - Megiddon kukkula?" "Israel aikojen merkkinä."

Kaikki tapahtumat kulkevat omaa rataansa ja aikaansa. Jeesuksen paluusta ei tiedä kukaan muu kuin Isä yksin. Näin sanoo myös Jumalan sana: Matt. 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. Ap.t. 1:7 Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut,

Mutta mitä meidän tulee tietää? Se, että olisimme valmiita, tulipa Jeesus minä hetkenä tahansa.
1Tess. 5:2-8 2 sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
4 Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;
5 sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.
6 Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.
7 Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat.
8 Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo.


Kaiken tämän ajan keskellä, meillä on toivo - toivo pelastuksesta! Ja vielä kun on aikaa - olkaamme sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita. Jaakobin kirje:
1:22.


Matt. 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
Matt. 7:24 Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi.
1Joh. 3:7 Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas


Sana sanoo:
Fil. 4:7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

Ja vielä:
Joh. 14:27 Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.

Siunausta jokaiselle lukijalleni! Rukoilen myös, että jokainen saisi kokea pelastumisen Jeesuksessa Kristuksessa.

Jumalan iankaikkisen elämän lahja on sinua varten tänään.
Voit hyväksyä sen rukoilemalla näin:

Jeesus tule sydämeeni Pelastajakseni, Herrakseni ja Parantajakseni.
Pyydän anteeksi kaikkia syntejäni.
Pese minut puhtaaksi verelläsi.
Vapauta minut kaikesta pahasta.
Kiitos, että kuolit puolestani ristillä.
Uskon, että nousit kuolleista
ja tulet vielä takaisin noutamaan omasi.
Ja täytä minut Pyhällä Hengelläsi

Kun rukoilit tämän rukouksen:
Olet uskossa, olet pelastunut, etsi seurakunta, jossa voit saada lisää opetusta.
Lue evankeliumeja Raamatusta, ole siunattu!



Ei kommentteja: