Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 9. elokuuta 2012

Jerusalem on Israelin pääkaupunki


Uutisointi Israelista on epäoikeudenmukaista - sanotaan muka, Tell Avivin olevan pääkaupunki. Myös Suomen Yle:n uutisointi on ala-arvoista. Koroitetaan Palestiinalaisia - mutta alennetaan Israelilaisia - tarkoituksella? Palestiinalaisilla on oma maa Jordan! Ja Jordanian pääkaupunki on: Amman

Sattui silmään Patmosblogin Pasi Turusen kirjoitus. Jossa myös ihmetellään Ylen uutisointia.
Suurlähetystöt kauttaaltaan ovat Tell Avivissa, vaikka normaalisti ne ovat pääkaupungissa. Ainoastaan kristillinen suurlähetystö sijaitsee Jerusalemissa, Israelin pääkaupungissa.

TV7:n ohjelmassa Elävä yhteys Israelin ja maailman kansojen kohtalot Jumalan suunnitelmissa
Juha Ketolan vieraana ohjelmassa tohtori Ulla Järvilehto.


Sakarja 12:1-3
1 Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä:
2 Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä.
3 Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.

Sak. 12:6
Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa - Jerusalemissa.



Kaunis, kesäinen päivä tänään ja jatkuu säätietojen mukaan vaihtelevana.

Mutta Jumalan aikataulu on kaikessa suunnitelmassaan ajallaan, Jeesus tulee pian! Ja sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan muu kuin Isä.
Matt. 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
1Tess. 5:2 sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
Ap.t. 1:7 Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut


Mutta se, mikä meidän tulee tietää on, että olemme valmiita Herran tulemiseen - tulipa päivällä tai yöllä. Tai jos hetki koittaa, milloin vain - kun kuolema saapuu - ollaan valmiita lähtöön.

Matt.24:40-44 40 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
41 Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
42 Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.
43 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
44 Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.


1Tess. 1:10
ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.

1Tess. 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

Ilm. 19:9
Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat."

Ei kommentteja: